Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Experiència agredolça del Club Rítmica Palafrugell a València i segon confinament del Club Hoquei Palafrugell

Escrit per a 29 de Novembre de 2020

  • L’Ester Hidalgo, entrenadora del club, comparteix amb nosaltres l’experiència al campionat d’Espanya i els resultats.
  • Tot i l’esquinç de l’Iris Recuero, campiona de Catalunya, els resultats de les debutants van ser molt positius.
  • D’altra banda, Xevi Garcia ens comunica que l’equip de l’Hoquei Palafrugell ha detectat un nou positiu per COVID-19.

Nerea Cabello per Ràdio Palafrugell

El Centre Nacional Colonial Sport de Alfafar va acollir, del 15 al 22 de novembre, una setmana de competició de gimnàstica rítmica amb la celebració – d’entre altres – del Campionat d’ESpanya de Base Individual. Més de 2000 gimnastes de tot l’estat van arribar a València, entre les quals les gimnastes del Club Rítmica Palafrugell. La nostra emissora va establir contacte amb l’Esther Hidalgo, entrenadora del club, per compartir a la nostra sintonia l’experiència i resultats de la competició.

En primer lloc, Hidalgo defineix l’experiència al Centre Nacional Colonial Sport com “agredolça“. Comparteix amb nosaltres com les alumnes van gaudir de les seves actuacions, debutant al campionat d’Espanya amb exercicis molt ben defensats i arriscant en els números. Tot i alguna petita equivocació, l’Esther està satisfeta amb els resultats.

D’altra banda, l’experiència no va acabar de ser grata a causa de l’esquinç inesperat de la Iris Recuero, la campiona de Catalunya del club de Palafrugell que es presentava al campionat d’Espanya buscant un bon resultat. Abans del seu exercici, practicant un element, es va esquinçar el peu esquerre i no va poder defensar la seva actuació.

El dia 1 de desembre, l’Ester Hidalgo i les gimnastes de categoria absoluta del club, es presenten al campionat d’Espanya d’Equips amb la Martina Comas i la Mireia Camacho a la categoria júnior.

I a partir del dia 3 de desembre, ho faran les dues júniors individuals, la Carla Deixt, i la Martina León.

Finalment, tornarem a establir contacte amb l’Esther Hidalgo, entrenadora del Club Rítmica Palafrugell, per conèixer els resultats de les properes competicions de desembre.

El Club d’Hoquei Palafrugell, confinat de nou

Per segona vegada, el primer equip del CH Palafrugell s’ha de confinar durant deu dies tal com estableix el protocol de la COVID-19. Davant un nou positiu, l’entrenador Xevi Garcia, ens ho presenta com “un descans per l’equip” davant les properes competicions.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *