Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Èxit de participació a la cloenda del Pla de Barris

Escrit per a 17 de Juny de 2019

Ahir diumenge, 16 de juny, es va celebrar la festa popular de cloenda del projecte del Pla de Barris de Palafrugell, amb un èxit total d’assistència. Persones de totes les edats van participar en les diferents activitats organitzades per tancar els 10 anys de feina del Pla de Barris La Sauleda – Carrer Ample.

A les sis de la tarda es va donar el tret de sortida a la festa amb les activitats per als més petits. Així doncs, el Parc de la Sauleda va acollir diverses activitats. D’aquesta manera, es va gaudir d’un espectacle d’animació infantil o del circuit de karts d’educació vial de la Policia Local. A més, els alumnès de 6è de l’Escola Carrilet van organitzar activitats sota el lema “Encarrilem la Sauleda”.

D’altra banda, també hi va haver un taller de berenars saludables per part del CdA Palafrugell i una exhibició de gimnàstica rítmica per part de l’equip de l’escola de gimnàstica rítmica de l’Àrea d’Esports.

Finalment, a partir de les 9 de la nit, un sopar popular amenitzat amb la música de Xic’s Music va posar el punt i final a la festa de cloenda del Pla de Barris.

Cloenda a 10 anys de Pla de Barris

Al llarg d’aquests 10 anys, les millores en el barri La Sauleda-Carrer Ample s’han enfocat en la rehabilitació integral del barri. S’han millorat carrers, rehabilitat edificis i implantat noves tecnologies. A més de crear nous equipaments públics, i fomentar la convivència al barri.

Dins del Pla de Barris La Sauleda – Carrer Ample s’han realitzat diferents obres. Alguns exemples ho són el Parc Urbà de La Sauleda, la millora urbana del carrer Carrilet i la millora i ampliació del Local Social de La Sauleda.

D’altra banda, també es van rehabilitar 16 edificis a La Sauleda i 2 al carrer Ample. Pel que fa als projectes socials del Projecte d’Intervenció Integral, cal destacar la mediació comunitària, les aules de barri, el butlletí “Paraula de Dones”, Lleure Infantil, Educadors de carrer i el Dispositiu d’Inserció Sociolaboral, entre d’altres.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *