Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Celebració per posar el punt i final al Pla de Barris

Escrit per a 13 de Juny de 2019

  • Després de 10 anys d’execució (2008-2018) Pla de Barris La Sauleda – Carrer Ample va finalitzar la seva execució el passat 31 desembre

Una festa de celebració servirà per posar el punt i final al Pla de Barris de Palafrugell. L’acte tindrà lloc al Parc de la Sauleda i s’han organitzat activitats per a tots els públics.

Diumenge, a partir de les 6 de la tarda s’iniciaran les diverses activitats que es desenvoluparan al voltant de l’espai del Parc de la Sauleda. D’aquesta manera, es podrà gaudir d’un espectacle d’animació infantil o del circuit de karts d’educació vial de la Policia Local. A més, els alumnès de 6è de l’Escola Carrilet han organitzat activitats sota el lema “Encarrilem la Sauleda”.

D’altra banda, també hi haurà un taller de berenars saludables per part del CdA Palafrugell i una exhibició de gimnàstica rítmica per part de l’equip de l’escola de gimnàstica rítmica de l’Àrea d’Esports.

Finalment, a partir de les 9 de la nit, la festa del punt i final al Pla de Barris acabarà amb un sopar popular amenitzat amb la música de Xic’s Music (la venda de tickets es farà el mateix dia al quiosc del Parc de la Sauleda). 

10 anys de Pla de Barris

Al llarg d’aquests 10 anys, les millores en el barri La Sauleda-Carrer Ample s’han enfocat en la rehabilitació integral del barri. S’han millorat carrers, rehabilitat edificis i implantat noves tecnologies. A més de crear nous equipaments públics, i fomentar la convivència al barri.

Dins del Pla de Barris La Sauleda – Carrer Ample s’han realitzat diferents obres. Alguns exemples ho són el Parc Urbà de La Sauleda, la millora urbana del carrer Carrilet i la millora i ampliació del Local Social de La Sauleda.

D’altra banda, també es van rehabilitar 16 edificis a La Sauleda i 2 al carrer Ample. Pel que fa als projectes socials del Projecte d’Intervenció Integral, cal destacar la mediació comunitària, les aules de barri, el butlletí “Paraula de Dones”, Lleure Infantil, Educadors de carrer i el Dispositiu d’Inserció Sociolaboral, entre d’altres.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *