Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Nuvolades, estones de sol i ruixats amb fang

Escrit per el 26 d'Abril de 2021

  • Les estones de sol regularan les temperatures comportant que els vents no siguin gaire freds.
  • Pascual avança la possibilitat d’algun ruixat amb fang al llarg de la setmana però sense quantitats d’aigua importants.

Amb la intenció de conèixer la previsió meteorològica de la darrera setmana del mes d’abril, establim contacte amb Josep Pascual. Qui des de l’Observatori de l’Estartit ens explicarà els diferents fenòmens que provocaran que el temps d’aquesta setmana sigui poc estable, amb nuvolades, estones de sol i ruixats amb fang.

En primer terme, Pascual alerta de la formació d’un anticicló a Groenlàndia i Islàndia i baixes pressions als països del nord-est d’Europa. Aquest es farà notar als territoris de més alçada amb vents freds.

Nuvolades, estones de sol i ruixats amb fang

Pel que fa al nostre territori, les estones de sol regularan les temperatures comportant que els vents no siguin gaire freds. Així i tot, Pascual avança la possibilitat d’algun ruixat amb fang al llarg de la setmana.

A continuació, Pascual avança que a partir de dimecres augmentarà la inestabilitat del temps. Els matins vindran acompanyats d’estones de sol i les tardes de núvols. Els vents fluixos, faràn presència al llarg del dia.

Segons les previsions d’en Josep Pascual, no s’esperen grans quantitats de pluja en la zona del nostre litoral.

estones de sol i ruixats amb fang
Superlluna de febrer del 2020 (Betevé)

Per concloure, preguntat per la superlluna d’aquest vespre, Pascual avança que la situació no serà gaire favorable per poder veure-la. El problema són les nuvolades persistents durant la nit.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).