Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’agenda d’activitats d’aquest estiu al Museu del Suro

Escrit per a 19 de Juliol de 2021

  • Conversem amb en Pep Espadalé, director de la institució, per presentar l’agenda d’activitats d’aquest estiu al Museu del Suro.
  • D’entre elles, destaca la programació emmarcada dins la Festa Major i la darrera visita guiada de l’exposició “Sentir la sureda” de la Michele Curel.

Al llarg d’aquest matí de dilluns, hem contactat amb en Pep Espadalé, director del Museu del Suro de Catalunya-Palafrugell. El motiu de contacte, ha estat la intenció de presentar l’agenda d’activitats que ofereixen aquest estiu al Museu del Suro.

Primerament, Espadalé presenta diverses de les activitats familiars que busquen apropar a la mainada al Museu durant tot l’any. D’entre elles, el “Taller de Papallones i altres insectes de la sureda” avui 19 de juliol a les 18.30 h.

Seguint amb les activitats familiars, el director del museu presenta la “Tarda de jocs de suro” el 22 de juliol; el “Taller d’Srapbook” del 23 de juliol; i “La costa dels pirates. L’art del saqueig” del 24 de juliol.

Una de les activitats a destacar, és l’última visita guiada que l’artista Michele Curel realitzará de la seva exposició “Sentir la sureda” al Museu del Suro.

La Festa Major de la Vila amb la programació d’estiu al Museu del Suro

Demà 20 de juliol, amb motiu de la Festa Major de la Vila, l’estiu al Museu del Suro realitza una jornada de portes obertes en tots els serveis del museu: Museu del Suro, Torre de Guaita de Sant Sebastià i Dipòsit modernista de Can Mario.

En tercer lloc, una de les activitats programades és l’anomenada “A toc de corn, benvinguts aprenents!” que tindrà lloc el 29 de juliol a les 18.30 h. Com explica Espadalé a continuació, es tracta d’una visita teatralitzada per reviure el passat industrial de Can Mario.

Altrament, Espadalé ens parla sobre l’activitat “Ajudan’s a trobar el lladre. Cluedo al museu” del 30 de juliol. La qual ha estat possible gràcies al treball conjunt amb el Gremio de la Cábala de Can Genís.

En últim terme, el director presenta la visita guiada “En Clau de gènere”. Una visita que busca analitzar el gènere en la indústria del suro i que tindrà lloc el 31 de juliol a les 18.30 h.

Per concloure, adjuntem l’entrevista completa amb en Pep Espadalé, director del Museu del Suro de Catalunya-Palafrugell. Recordar que podeu accedir a la programació d’activitats d’estiu al museu a l’enllaç d’aquí.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *