Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Es torna a prohibir guardar lloc a les platges de Palafrugell

Escrit per el 15 de Juliol de 2021

  • La mesura ja es va aplicar l’any passat i en total es van requisar una vintena d’estris de platja sense propietari.

L’Ajuntament de Palafrugell el mes d’agost del 2020 va decidir prohibir que no es podia guardar lloc a la platja amb tovalloles o altres objectes. Així, seguint el que es va fer l’any passat, el consistori ha publicat un Ban de l’alcalde en el que es prohibeix reservar espai a la sorra. D’altra banda, el text també especifica que qualsevol objecte, tovallola o estri de platja, que estigui més de mitja hora a la zona de bany sense la persona propietària serà intervinguda i custodiada per al seu posterior retorn.

Aquesta normativa serà d’aplicació a tots els nuclis costaners de Palafrugell: Calella de Palafrugell, Llafranc i Tamariu. Per tal d’informar d’aquesta novetat als banyistes, es col·locaran panells informatius a totes les platges.

L’alcalde del municipi, Josep Piferrer, esmenta que “l’any passat els agents cívics de Palafrugell va retirar més  d’una vintena de tovalloles i dues cadires durant els mesos d’agost i setembre”. Per aquest motiu, des del consistori van valorar positivament l’actitud cívica de la gran majoria d’usuaris de les platges. A més, recorden que des de la publicació del ban, van ser mínimes les actuacions que es van realitzar en aquest sentit”.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).