Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Es cancel·la el White Summer Costa Brava 2020

Escrit per a 21 de Juliol de 2020

  • La 9a edició que s’havia adaptat a la situació de la COVID-19, finalment es cancel·la per “prudència i responsabilitat”, segons expliquen des de l’organització.

Finalment, es cancel·la el White Summer Costa Brava 2020 que s’havia de celebrar a Pals de l’1 al 23 d’agost. L’organització ha pres aquesta decisió davant els rebrots de la COVID-19. Així, l’edició anomenada Safe and Sounds i que ja havia estat repensada s’ha acabat suspenent. Per la seva banda, des de l’Ajuntament de Pals estan satisfets amb al decisió que s’ha acabat prenent.

Mitjançant un comunicat de premsa, el director del festival, Jan Barthe, va anunciar que es cancel·la el White Summer Costa Brava 2020. En aquesta nota apunten que l’evolució de la COVID-19 i els nous rebrots diaris han estat els factors que els han obligat a prendre aquesta decisió. “Hem treballat molt per complir els protocols sanitaris exigits, però la situació ha canviat en els darrers dies. No ens podem permetre tornar al patiment dels mesos anteriors”, apunta Barthe en aquest comunicat.

A més, segons va explicar ahir Jan Barthe, la decisió de cancel·lar la novena edició del Festival la van prendre divendres passat, per l’augment de casos positius confirmats a l’àrea metropolitana de Barcelona, l’Hospitalet de Llobregat o Figueres, entre altres localitats.

Respecte a la gent que ja havia adquirit entrades, des de l’organització informen que en els propers dies podran reclamar que se’ls hi tornin els diners. També hi ha la possibilitat de canviar l’entrada per a l’edició del 2021.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *