Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Es manté el White Summer Costa Brava 2020

Escrit per el 8 de Juny de 2020

  • El White Summer Costa Brava es celebrarà de l’1 al 23 d’agost de 2020 aplicant certes mesures de seguretat.
  • Es manté la campanya solidària i l’objectiu de recuperar les arrels del festival.

El White Summer Costa Brava confirma la celebració de la seva novena edició, la qual es mantindrà de l’1 al 23 d’agost de 2020 a la localitat de Pals.

Mariona Artigas, directora del festival en declaracions a Ràdio Palafrugell ha posat al corrent sobre la reformulació del concepte White Summer que, enguany, ajudarà a tornar als orígens de l’esdeveniment.

A través dels seus fundadors, s’ha volgut transmetre un missatge on es reafirma que es vol seguir mantenint l’art de viure i emocionar als visitants. No obstant això, aquest any ho han reforçat amb el compromís de reactivar l’economia del territori i la cultura a través del talent de proximitat.

En aquest sentit, tot i la celebració d’espectacles musicals en petit format, els concerts es posposen al 2021. Segons la directora, a partir del 15 de juny se sabran les dates dels esdeveniments per tal que els usuaris puguin decidir si accedir-hi o no. En qualsevol cas, es rebrà un correu electrònic amb tota la informació sobre el reemborsament. Altrament, als que conservin les entrades, se’ls premiarà la seva fidelitat.

Mesures de seguretat que s’aplicaran

A banda dels espectacles, a través del nou lema “Safe & Sounds”, el festival oferirà activitats i espais per totes les edats. Així mateix, gràcies als més de 50.000 m2 de recinte, hi haurà repartits diferents espais gastronòmics de Km 0 i de disseny. Tanmateix, se segueix treballant en les mesures de seguretat, les quals es van aplicant segons els criteris de les autoritats.

Respecte a les limitacions de l’aforament, els visitants es trobaran amb un recinte amb més restriccions de les habituals. En aquest sentit, no només afectarà a la gent que vingui de fora, sinó també a la que es trobi en el mateix acte. Aquest canvi s’aplicarà amb la finalitat d’evitar aglomeracions:

Un festival amb objectius solidaris

Darrerament, amb la directora del festival hem recordat la campanya #JoActuoXDonar. Es tracta d’una iniciativa solidària creada durant el confinament i promoguda pel Departament de Salut de la Generalitat. L’objectiu de la campanya es basa en donar el 20% de la xifra recaptada per totes les entrades venudes durant aquest període de temps.

Així doncs, a banda d’aquests gestos solidaris, Mariona Artigas insisteix en la voluntat de poder oferir una experiència divertida i amb total seguretat. Així mateix, també agraeix l’interès dels visitants, els quals formaran part d’aquesta experiència:

Podeu escoltar l’entrevista íntegra de la Mariona Artigas sobre el festival White Summer Costa Brava, clicant al següent enllaç:


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).