Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Entrades dobles pel Festival Cap Roig per les millors fotografies de Nadal

Escrit per el 22 de Desembre de 2021

  • L’IPEP impulsa el concurs de fotografia de Nadal a Palafrugell que donarà tres entrades dobles pel Festival Cap Roig.
  • A diferents punts de la vila s’han instal·lat estructures de figures nadalenques que s’enlluernen a les nits i són perfectes per capturar les fotografies participants.

Entre les novetats que ha presentat l’IPEP en aquesta campanya de Nadal, hi ha la nova decoració. Així, a més de l’arbre de 6 metres de plaça Nova també hi ha tres figures de grans dimensions repartides pel centre del municipi. Sofi Font de l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell, presenta el concurs de fotografia de Nadal a Palafrugell.

Amb l’encesa de llums del darrer 3 de desembre, es va formalitzar el tret de sortida de la campanya de Nadal al municipi. Aquest acte també va servir per engegar el concurs de fotografia de Nadal a Palafrugell. Un nou concurs que busca incentivar l’essència de Nadal, i alhora que les persones comparteixin les imatges a les xarxes socials.

A diferents punts de la vila s’han instal·lat els photocalls. Unes estructures de figures nadalenques que s’enlluernen a les nits i són perfectes per capturar les fotografies participants. D’entre elles, trobem un tren a l’església o un pare Noel al carrer dels valls.

fotografia de nadal a Palafrugell

#NADALAPALAFRUGELL

Per a participar en el concurs només cal seguir qualsevol de les xarxes socials de l’IPEP i etiquetar la fotografia amb l’etiqueta #NadalaPalafrugell.

Convé ressaltar, que el concurs de fotografia de Nadal a Palafrugell estarà actiu fins al 6 de gener i lliurarà els tres premis el 10 de gener. Els tres premis inclouran una entrada doble pel Festival de Cap Roig a Calella de Palafrugell.

Per concloure, adjuntem la conversa íntegra amb la Sofi Font de l’Institut de Promoció Econòmica sobre el concurs de fotografia de Nadal a Palafrugell a continuació:


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).