Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


3 supermercats col·laboren en la recollida de joguines de Creu Roja

Escrit per el 17 de Desembre de 2021

  • Els supermercats Bonpreu Esclat de la Fanga de Palafrugell i els Jodofi de Pals i Begur disposen d’un espai per deixar les joguines per a infants de tota la comarca.
  • Els carros estaran disponible fins el dia 24 de desembre. Tot i que les donacions es podran continuar fent a la seu de Creu Roja.

Segueix en marxa la campanya solidària ‘Cap nen sense joguina‘ impulsada per Creu Roja. La delegació de Palafrugell va organitzar una caminada en la que hi van participar 130 persones el passat 8 de desembre. No obstant això, continuen facilitant que tothom col·labori en aquesta campanya. Així, han arribat a un acord amb 3 supermercats de la comarca que col·laboren també en la recollida de joguines.

Els supermercats Bonpreu Esclat de la zona de la Fanga de Palafrugell i els Jodofi dels Masos de Pals i de Begur han cedit un espai a Creu Roja dins dels establiments. Així, l’entitat solidària ha instal·lat tres carros per recollir les joguines que les persones vulguin donar. Ho explica Sofi Font, vicepresidenta de Creu Roja Palafrugell.

D’altra banda, també recorda que aquestes joguines han de tenir tres característiques: han de ser noves i no han de tenir connotacions sexistes ni bèl·liques.

Les donacions als supermercats fins el 24 de desembre

En principi, si la campanya aconsegueix recaptar suficients joguines, els carros estaran disponibles fins el dia 24 de desembre, però no descarten allargar la recollida als supermercats fins el dia 28. En tot cas, també es poden fer les donacions directament a la seu de Creu Roja Palafrugell.

Cal recordar que aquesta és una segona acció que s’ha desenvolupat al municipi per donar suport a la campanya ‘Cap nen sense joguina’. La primera va ser el passat 8 de desembre amb la caminada solidària. Font reconeix que les 130 persones que hi van participar van ser menys de les que s’esperaven.

En tot cas, fan un balanç positiu de l’activitat i ja treballen en l’edició del 2022 i per posar més facilitats perquè la gent hi prengui part.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).