Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Empordanet Escena programa activitats culturals a l’Empordà

Escrit per el 24 de Novembre de 2022

  • Les activitats culturals s’allargaran fins a l’abril de l’any 2023 en poblacions petites del Baix Empordà.

El festival Empordanet Escena programa activitats culturals a la comarca del Baix Empordà, especialment en els municipis més petits. Les propostes són de teatre familiar i d’iniciativa privada, que s’allargaran fins a l’abril de l’any 2023. Ho explica l’impulsor i director artístic, Pep Vila.

Vila afegeix que els agrada programar les propostes culturals durant l’hivern, que és quan hi ha menys afluència de visitants en aquests municipis. Bàsicament, són obres de teatre, però també es poden incloure espectacles musicals. S’intenta oferir continguts de qualitat amb un preu assequible.

També es treballa per oferir continguts per a totes les edats, apropant-se al públic familiar. Per aquest motiu, s’organitzen les activitats els diumenges a la tarda. No obstant això, es vol potenciar que hi assisteixi la gent gran.

Per escollir la programació, Vila explica que coneix força el sector cultural per la seva experiència professional. A més, assisteix en fires, com la d’Igualada o de titelles a Lleida, que permeten conèixer nous artistes.

Espectacles d’Empordanet Escena

Les poblacions que ofereixen les activitats d’Empordanet Escena són Rupià, Foixà, la Tallada, Albons, Verges, Bellcaire, Colomers, Serra de Daró, Sant Sadurní de l’Heura, Corçà, Ullà, Pals, Fonteta i Gualta. Com que hi ha localitats que no disposen d’espais per oferir els espectacles, cal trobar obres que puguin representar-se en llocs que requereixin menys estructures. Vila reconeix que suposa dificultats.

El creador del festival remarca que l’èxit és per l’afluència del públic i la seva confiança. Agraeix les famílies que hi assisteixen i que circulen en els diferents municipis per gaudir-ne de més. També posa èmfasi en el fet que els ajuntaments donen molt de suport.

Per acabar, s’ofereix un abonament de deu espectacles amb una rebaixa de més d’un 50 % del preu de l’espectacle.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).