Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Els PFIs de Palafrugell, una nova oportunitat per al jovent

Escrit per el 12 de Maig de 2021

  • Aquesta setmana ha començat el període de preinscripció per als 4 Programes de Formació i Inserció (PFI) que es fan al municipi.
  • Anna Iglesias, tutora del PFI de Vivers i Jardins ens porta els detalls de totes les formacions.

Fins el 20 de maig els joves entre 16 i 21 anys que estiguin interessants en alguns dels PFIs que es fan a Palafrugell poden formalitzar la preinscripció. Es tracta de quatre formacions enfocades en donar una nova oportunitat al jovent que no tingui el graduat escolar. Anna Iglesias, tutora del PFI d’auxiliar de Vivers i Jardins explica els detalls de totes les opcions.

Els jovent de 16 i fins a 21 anys que no tinguin el graduat en ESO, poden accedir a una de les quatre opcions que s’ofereixen a Palafrugell. Anna Iglesias, repassa cadascuna de les formacions.

Des dels PFIs recomanen a tots els joves que en el moment de fer la preinscripció, escollin més d’una opció. A més, Iglesias recorda que depenent de la formació escollida, la preinscripció s’ha de portar en un lloc o en un altre.

Una nova oportunitat pel jovent

Els Programes de Formació i Inclusió estan adreçats per a tots aquells joves entre els 16 i els 21 anys i que no tinguin el graduat escolar. Així, se’ls ofereix la possibilitat de formar-se en un altre àmbit, combinant les competències bàsiques i la part pràctica.

Per aquest motiu, Anna Iglesias defineix els PFIs com una nova oportunitat per al jovent. En aquest sentit, la part pràctica, relacionada amb l’ofici que s’ha escollit és molt motivadora per a l’alumnat.

La informació més detallada sobre els quatre PFIs de Palafrugell la trobareu al web de l’Institut Baix Empordà. A més, també al següent enllaç també hi trobareu el més important per fer la preinscripció. També podeu recuperar l’entrevista íntegra amb Anna Iglesias al següent arxiu.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).