Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El PFI de Palafrugell és guardonat en els PREMIS IMPULS FP

Escrit per el 28 d'Abril de 2021

  • El curs tutoritzat per l’Anna Iglesias, ha estat guardonat en la categoria Innovació dels PREMIS IMPULS FP.
  • Conversem amb l’Anna Iglesias i l’Issam com a representant de l’alumnat per conèixer els detalls del projecte premiat.

Davant la notícia que el PFI ha guanyat un dels PREMIS IMPULS FP en la categoria d’Innovació, establim contacte de nou amb l’Anna Iglesias, la tutora del curs. Aquest cop, l’acompanya un dels alumnes del curs, l’Issam. A continuació, ens recorden els objectius rere la convocatòria i el projecte premiat.

En primer lloc, la tutora Anna Iglesias ens recorda les categories que engloben els Premis Impuls FP 2021. En el seu cas, han rebut el premi a la categoria d’Innovació del nivell formatiu PFI.

El projecte de la Caseta de l’Aigua

El projecte premiat a la Innovació ha estat el Projecte de la Caseta de l’Aigua. Els objectius d’aquest, són producte de la recerca d’una opció de projecte que fos viable treballar des de casa a causa del confinament domiciliari del darrer curs.

Convé ressaltar que el projecte ha resultat un dels premiats d’entre diferents candidats d’arreu de la província de Girona. A continuació, Iglesias afegeix que a banda del projecte premiat, aquests premis suposen reconèixer la feina de qualitat que es fa des dels PFI.

Tot seguit, l’Issam com a representant dels alumnes del PTT, afegeix com van conèixer el projecte i quines actuacions de manteniment han anat realitzant. A més també, avança alguns dels projectes actuals pendents.

Molt més que formació

Un altre punt important a banda de la formació que adquireixen els alumnes, és la confiança en un mateix i les oportunitats futures que ofereixen les formacions com els cursos PFI i PTT.

Per concloure, l’Anna Iglesias recorda el procés d’inscripció als PFI que obra convocatòria a partir de l’1 de maig i tanca el 21 de maig.

PREMIS IMPULS FP
L’Anna i l’Isam, tutora i alumne del PFI.

Podeu accedir a la conversació completa amb l’Anna i l’Issam a l’arxiu adherit a continuació:


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).