Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Els Pastorets de Palafrugell es prenen un any sabàtic

Escrit per a 14 d'Agost de 2019

  • Enguany l’Associació Teatral Les Bambolines no oferirà Els Pastorets de Palafrugell per Nadal
  • Al·leguen motius interns per “tancar per reformes”

L’Associació Teatreal Les Bambolines ha comunicat que Els Pastorets de Palafrugell es prenen un any sabàtic. En concret, expliquen que “tanquen per reformes”, al·legant motius interns que han comportat aquesta decisió.

El passat Nadal del 2018 les tres sessions de Els Pastorets de Palafrugell van portar pràcticament 1.000 persones al Teatre Municipal de Palafrugell. Ara, 4 mesos abans de l’arribada de les dates nadalenques, Les Bambolines han comunicat que els Pastorets es prenen un any sabàtic.

Entre els motius que han comportat aquesta decisió hi ha el fet que una part dels actors de l’espectacle ha demanat fer un pas al costat. En aquest sentit, esperen poder donar pas a noves generacions que vulguin agafar-ne el relleu.

Per altra banda, l’organització també ha expressat que “pensem que és l’hora de fer una actualització a fons de l’espectacle per adaptar-lo als nous temps i tendències de la societat”. Així, han cregut convenient “parar màquines a fi de donar-nos el temps suficient per dur a terme la renovació i els canvis necessaris”. En aquest sentit, han anunciat que que ja estan treballant per reprendre l’espectacle de cares al Nadal del 2020-2021.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *