Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Els carrers Cervantes i Progrés enllestits

Escrit per a 30 d'Octubre de 2019

  • A falta dels últims retocs, només quedarà acabar soterrar el cablejat, un fet que no depèn directament de l’Ajuntament com explica Lluís Ros.

Lluís Ros, regidor d’Obra Pública ha passat per la sintonia de Ràdio Palafrugell. En aquest sentit, ha avançat que els carrers Cervantes i Progrés ja estan enllestits. Així, a falta d’alguns acabats, les obres als carrers Cervantes, Progrés i Serra i Avellí finalitzaran en els propers dies. Aquestes obres van començar abans de Setmana Santa, així doncs, es compliran els terminis previstos.

En els tres carrers, l’objectiu de les tasques era renovar-ne la xarxa de serveis públics i el paviment per donar prioritat al vianant. L’execució d’aquestes obres han tingut un pressupost de 510.000 euros. Ara que tota la feina de la constructora està, pràcticament, feta, només cal arranjar el cablejat. Una tasca que porta força maldecaps com destaca Ros.

En concret, les obres de renovació dels serveis públics s’han centrat en substituir la xarxa de sanejament. A més, s’ha realitzat la xarxa separativa d’aigües plujanes, canviar les canonades de l’aigua potable. Pel que fa l’enllumenat públic, la renovació de les línies elèctriques.

Finalment, en la nova pavimentació s’han seguit els criteris tècnics establerts en la trama de carrers del nucli urbà de la població. Així, s’ha transformat el carrer en plataforma única. Cal recordar que en aquests tipus de vies la prioritat és invertida i són els vianants els que prenen protagonisme. D’aquesta manera tenen major llibertat de circulació respecte als vehicles.

Així doncs, el consistori continua amb l’objectiu d’establir una trama urbana i comercial del nucli de Palafrugell. Amb els carrers Cervantes i Progrés enllestits, en els propers dies repassarem els següents carrers en els que s’hi faran actuacions similars.

Els carrers cervantes i progrés enllestits
Creuament del carrer Cervantes amb el carrer Progrés. Aquesta setmana s’ha asfaltat la darrera part del Cervantes.

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *