Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Els autors de llançar una burilla des del cotxe paguen la multa voluntàriament

Escrit per el 9 d'Agost de 2021

  • Els autors dels fets van mostrar el seu penediment i van pagar la corresponent sanció.
  • La identificació es va poder fer gràcies a que el vídeo va córrer per les xarxes socials.

Els ciutadans de nacionalitat francesa que van ser denunciats per llançar una burilla des del cotxe quan circulaven per Palafrugell han pagat la multa corresponent i ho van fer voluntàriament. El passat divendres, tres ciutadans francesos que passaven les seves vacances al municipi es van personar a la comissaria de policia després que les xarxes socials sancionessin la seva actitud des del passat dia 3 d’agost amb l’objectiu de mostrar el seu penediment i pagar la corresponent sanció.

Gràcies a tota la gent que va compartir un vídeo on es denunciava la situació i, on es veia clarament que, des de la finestreta del copilot es llançava una cigarreta al marge de la carretera es va procedir a cursar la denúncia. Les imatges explícites a les xarxes van servir perquè els agents de la Policia Local de Palafrugell, mitjançant les diferents càmeres que hi ha situades a les entrades i sortides de la població, procedissin a denunciar administrativament aquesta conducta incívica.

La sanció, que està emmarcada dins el reglament general de circulació, arriba als 200 euros. Les tres persones que es trobaven en aquell moment dins el vehicle són els que de forma voluntària es van presentar a la comissaria. Tots tres van admetre que cadascun d’ells va llançar com a mínim una burilla.   


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).