Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Denuncien un vehicle per llançar una burilla encesa per la finestra

Escrit per el 4 d'Agost de 2021

  • El vídeo en el que l’acompanyant del conductor va llençar una cigarreta encesa es va fer viral a través de les xarxes socials.
  • Gràcies a la denúncia ciutadana i a les càmeres de videovigilància s’ha pogut tramitar la denúncia.

Dilluns a la tarda, a través de Twitter, va córrer com la pòlvora un vídeo en el que es veia l’acompanyant d’un vehicle llançant una burilla encesa per la finestra. Els fets van tenir lloc a l’avinguda Espanya de Palafrugell, a l’entrada del municipi.

Davant d’aquests fets i gràcies a les càmeres de videovigilància instal·lades al municipi, la Policia Local de Palafrugell ha pogut denunciar el vehicle de matrícula francesa des del que es va fer aquesta infracció. Amb tot, el conductor s’exposa a una sanció de fins a 200 euros per aquesta acció incívica.

D’altra banda, des de l’ACN informen que el cos policial està treballant per localitzar el conductor, per si encara està de vacances per la zona. Així, se li podrà fer entrega, en mà, de la denúncia. En cas de no trobar-lo, se li farà arribar per correu ordinari.

Des de l’Ajuntament de Palafrugell han agraït diversos veïns que han fet arribar les imatges de vehicle en qüestió. A més, recorden que a causa de la sequera i en episodis de calor com l’estiu és més perillós que mai llançar cigarretes enceses per la finestra i poden originar un incendi forestal.

El vídeo que ha arribat a les 40.000 reproduccions

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).