Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El SSIBE ha iniciat una línia de producció pròpia de mascaretes

Escrit per el 18 de Març de 2020

  • Des del Servei de Salut Integrat Baix Empordà (SSIBE) han iniciat una línia de producció pròpia de mascaretes.
  • Des del CAP de Palafrugell també alerten de la necessitat de mascaretes i gel hidroalcohòlic.

El SSIBE ha iniciat una línia de producció pròpia de mascaretes per la “previsió molt ajustada” que tenen d’aquest material arran del coronavirus. En aquest sentit, fonts del CAP de Palafrugell havien informat a Ràdio Palafrugell de la manca d’aquest tipus de material. A causa de l’augment de feina i de l’increment de la demanda el CAP palafrugellenc està veient com les mascaretes cada vegada són més escasses.

El material per tal que els professionals del país puguin atendre el del COVID19 amb seguretat va a la baixa. Per això, des del SSIBE animen que tothom que pugui doni mascaretes. Aquesta és una crida a particulars i empreses. Així, exposen que “davant de possibles dificultats de futures provisions hem iniciat una línia de producció pròpia de mascaretes, amb unes característiques específiques i amb un teixit especial, que coordina Emporhotel, la nostra empresa d’hoteleria”.

Ja han rebut algun donatiu

El SSIBE ha posat a disposició un horari i un número de telèfon per rebre aquests donatius, atès que la mobilitat de les persones està restringida. Així, per a col·laborar o donar es pot trucar al 972 60 92 90 de 9 a 13h. de dilluns a divendres. També es pot contactar amb Xavier Garcia, director de qualitat, a través de correu electrònic a l’adreça xgarcia@ssibe.cat.

A més, informen que també han rebut alguna donació per part d’empreses a les què agraeixen la seva solidaritat i generositat. El tipus de mascaretes que necessiten són les quirúrgiques, FPII o FPIII.

A través de les xarxes socials també han sortit informacions que a l’Hospital de Palamós calen bates i mascares quirúrgiques.

Així doncs, per fer garantir la seguretat dels professionals i dels pacients, el SSIBE ha iniciat una línia de producció pròpia de mascaretes.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).