Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El servei ‘Platges Obertes’ es consolida amb més de 75.000 visites

Escrit per el 8 de Setembre de 2021

  • En els mesos de juliol i agost aquest apartat de l’aplicació ‘Palafrugell al mòbil’ ha rebut 75.323 visites. L’aplicació ha registrat 870.053 visualitzacions.
  • En aquests dos mesos un miler de persones s’han descarregat l’aplicació.

L’apartat “Platges obertes” de l’app “Palafrugell al mòbil” ha rebut un total de de 75.323 visites per conèixer el nivell d’ocupació de cada platja del municipi durant els mesos de juliol i agost. En el total de l’aplicació, les persones que l’han consultat han visualitzat 870.053 continguts, aquest any, el que suposa un increment respecte l’any anterior. Malgrat que les visualitzacions sobre l’estat de les platges ha estat l’espai més consultat, el temps, l’agenda d’activitats i les notícies, han estat els altres espais amb un nombre més elevat de visualitzacions.

L’actualització constant de l’estat de les platges ha estat la clau de la consolidació de visites a l’apartat “Platges obertes” de l’aplicació “Palafrugell al mòbil” durant aquest estiu. En concret, els agents cívics que controlaven l’aforament han actualitzat 3.273 vegades l’estat de les diferents platges, en aquest període. Cal destacar també que en aquests mesos, 975 persones noves s’han descarregat l’aplicació, principalment per conèixer l’estat de les platges. Un 52% de les descàrregues ha estat en dispositius Android, i un 48% en iOS.

Més visites a tots el continguts de l’APP

L’app “Palafrugell al mòbil” és una eina que des de fa temps té l’Ajuntament per tal de donar informació a la població i un valor afegit al patrimoni local. D’aquesta manera, molts usuaris han pogut descobrir que instal·lant-se l’aplicació no només disposen de la informació de les platges sinó també compten amb amplia informació de les activitats, rutes culturals i notícies que tenen a veure amb la vila. Tots aquests continguts han incrementat també el seu volum de visites, sent els més visitats després de l’apartat de les platges, la Ruta dels miradors, el Julivia Bus i la Ruta de Patrimoni.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).