Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El servei d’Agent digital inicia la seva activitat aquest divendres

Escrit per a 18 de març de 2021

  • El servei d’Agent Digital de l’Oficina d’Atenció Ciutadana de Palafrugell, s’estrena aquest divendres.
  • Conversem amb la Lídia González, cap de Govern Obert; I amb en Josep Salvatella, regidor delegat d’Atenció Ciutadana.
  • El servei es pot utilitzar per demanar suport per qualsevol tràmit de l’administració pública.

Com ja va presentar Ràdio Palafrugell, l’Ajuntament de Palafrugell disposarà, a partir de divendres, del servei d’Agent Digital. Aquest és un nou servei que s’ofereix per donar suport i orientació amb l’administració digital i la realització de tràmits electrònics. A continuació, conversem sobre la nova figura d’Agent Digital amb la Lídia González, cap de Govern Obert; I amb en Josep Salvatella, regidor delegat d’Atenció Ciutadana.

En primer lloc, Salvatella justifica que, arran de l’augment de realització de tràmits electrònics a causa de la pandèmia de la COVID-19, es va detectar la necessitat d’abastir a la ciutadania d’un servei de suport i orientació digital.

En aquest sentit, la Lídia González preveu que la figura d’Agent Digital “ha arribat per quedar-se“. Amb la intenció de formar part de la cartera de serveis de l’OAC (Oficina d’Atenció Ciutadana).

El servei, estará disponible a partir d’aquest divendres de 9 a 13 h i cal demanar cita prèvia. A continuació, la Cap de Govern Obert detalla quin és el procediment per demanar cita amb el servei d’Agent digital.

Per concloure, en Josep Salvatella aclareix que l’Agent Digital no només atendrà aquells dubtes quant a tràmits electrònics de l’Ajuntament de Palafrugell. Si no que resoldrà tots aquells dubtes que el ciutadà o ciutadana pugui tenir en relació amb qualsevol tràmit electrònic de l’administració pública.

Servei d'Agent Digital

A continuació, adjuntem l’entrevista sencera amb la Lídia González, cap de Govern Obert; I amb en Josep Salvatella, regidor delegat d’Atenció Ciutadana.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *