Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El Punt Lila de Palafrugell serà més visible

Escrit per el 18 de Juliol de 2019

  • El Punt Lila de Palafrugell enguany tindrà un espai propi per guanyar en visibilitat i poder oferir un millor servei

Per segon any consecutiu la Festa a la Nit de la Festa Major de Palafrugell comptarà amb el Punt Lila. Un espai d’atenció a la violència masclista en l’oci nocturn. Per potenciar i millorar aquest servei s’ha canviat d’ubicació, malgrat que continuarà al recinte de barraques. Així, el Punt Lila de Palafrugell serà més visible.

La Sònia Vivolas, responsable dels espais Dona i LGTBI del municipi, destaca que el canvi d’ubicació es va consensuar un cop finalitzada la Festa Major de l’any passat.

D’altra banda, enguany també s’amplia l’horari d’atenció. A més, també es dupliquen les professionals que atendran les possibles demandes que rebin en aquest espai.

En aquest sentit, també serà molt important la coordinació entre la Policia Local i també amb les entitats juvenils de les barraques. Per altra banda, aquest espai també vol servir per ser un espai de sensibilització. La Sònia Vivolas en destaca algunes que podran fer els que s’apropin fins al Punt Lila Palafrugell.

A més a més dels missatges “no és no” i “només sí és sí” també hi haurà tota una sèrie de cartells amb missatges en llengua anglesa. En aquest sentit, Palafrugell a l’estiu hi ha gent de totes les parts del món. Per això, s’han volgut internacionalitzar els missatges.

10 anys del Chillout

Un altre espai de sensibilització serà el Chill Out de salut “Apalanca’t” organitzat per l’Àrea de Joventut de les 23h a les 2:30h. A més, de ser una alternativa a l’oci nocturn dels i les joves. La Noemí Adarnius, Agent Tècnic de Salut Jove, explica què s’hi trobarà la gent en aquest punt.

Aquestes dues accions estan organitzades per l’Espai Dona de l’Àrea de Benestar Social i coordinades amb l’Àrea de Joventut i la Policia Local del Municipi de Palafrugell.

Així doncs, el Punt Lila de Palafrugell guanya visibilitat amb la finalitat de ser una referència més plausible pels joves i per poder oferir un servei més íntim.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).