Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El PSC de Palafrugell insta al govern local a posar en marxa els serveis a platges de forma urgent.

Escrit per a 7 de Juny de 2022

El portaveu socialista, Juli Fernández, considera molt lamentable la nul·la previsió del govern local (ERC-Gent del poble i JxC), en relació a la posada en marxa dels serveis a les platges. El PSC es refereix als serveis de neteja, papereres, vigilància de platges, seguretat ciutadana i aparcaments.

Els socialistes destaquen que cada vegada tenim més gent els caps de setmana, i que cal potenciar els nostres serveis per donar resposta a les necessitats dels residents i també dels visitants.

Juli Fernández, considera que la millora d’aquests serveis cal planificar-les per tots els caps de setmana de l’any, i per cada dia a partir de l’1 de juny i fins el 30 de setembre. No es pot parlar de buscar un turisme de qualitat i a la vegada, no tenir els serveis corresponents.

Segons el PSC, en el últims mesos, s’ha vist com els caps des setmana, inclús per setmana santa, totes les papereres estan plenes, els carrers bruts i els aparcaments públics a Calella i Llafranc tancats.

El PSC proposa un pla de millora dels serveis públics els caps de setmana i durant tots els dies de l’1 de juny al 30 de setembre. Resalten que es necessita fer una aposta per la qualitat de forma integral i això implica un esforç conjunt entre ajuntament i sector privat, encara que el lideratge li correspon a l’ajuntament.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *