Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El Programa d’Estalvi Energètic i Pobresa Energètica ja s’ha iniciat al barri La Punxa de Palafrugell

Escrit per a 13 de Gener de 2021

  • Convé realitzar les vostres inscripcions enviant un missatge de WhatsApp al número 717771334 o entrant a l’enllaç següent: @parlemnealcarrer | de Linktree.
  • Anem al mercat i Parlem-ne al carrer, neixem amb la intenció de conscienciar i informar de les vies de suport amb què compta al seu municipi

Nerea Cabello per Ràdio Palafrugell.

Anteriorment, Ràdio Palafrugell va establir contacte amb Joaquim Ayats, diputat d’habitatge a la Diputació de Girona. Amb l’objectiu de conèixer amb més detall el Programa d’Estalvi Energètic i Pobresa Energètica. El programa, impulsat pel Servei d’Habitatge, ja ha iniciat el funcionament en un dels barris de la nostra vila: La Punxa.

En primer lloc – recordant l’objectiu del programa -, és treballar de manera integral i transversal la problemàtica de la despesa energètica a les llars de la demarcació. En aspectes com l’afavoriment del consum sostenible, la disminució de les emissions de CO2 i la reducció de despesa per part de les famílies.

«Anem al mercat» i «Parlem-ne al carrer»

Sobre aquestes iniciatives, estan pensades per conscienciar i informar totes aquelles famílies de la demarcació de les vies de suport amb què compta al seu municipi. D’aquesta manera, tothom té accés a eines per viure amb confort i poder pagar les factures de subministraments bàsics, principalment l’electricitat.

El programa, ja s’ha iniciat al barri de la Punxa de Palafrugell. Per tant, si sou del barri i voleu apuntar-vos a la sessió informativa, convé realitzar les vostres inscripcions. O bé enviant un missatge de WhatsApp al número 717771334 o entrant a l’enllaç següent: @parlemnealcarrer | de Linktree.

Per concloure, recordar que les activitats són gratuïtes i treballen per ajudar a tota la població en aspectes com l’afavoriment del consum sostenible, la disminució de les emissions de CO2 i la reducció de despesa per part de les famílies. Així animava a la participació ciutadana, Joaquim Ayats.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *