Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El Partit Popular defensa la pròrroga de la moratòria urbanística

Escrit per a 23 de Març de 2023

  • Àngel Vila defensa que el pròxim equip de govern ha de tenir opcions per decidir quin ha de ser el futur urbanístic.

El Partit Popular de Palafrugell defensa la pròrroga de la moratòria urbanística de l’Ajuntament de Palafrugell. El candidat, Àngel Vila, considera que el pròxim equip de govern ha de tenir opcions per decidir quin ha de ser el futur urbanístic.

A la ronda d’entrevistes preelectorals de Ràdio Palafrugell, el candidat del Partit Popular destaca que cal valorar l’eficàcia de les moratòries i decidir el futur turístic del municipi. Afegeix que no només dels nuclis de platja, sinó a Palafrugell, Llofriu o a Ermedàs.

Per altra banda, critica “els controls de qualitat” de l’acabament de la primera fase del desdoblament de l’avinguda d’Espanya. Considera que hi ha hagut una mala execució per part de l’empresa constructora i que a partir d’ara cal controlar totes les fases de les obres.

També, Vila considera que hi ha barris que “estan oblidats”, com per exemple el Bruguerol. Explica que cal gestionar les aigües pluvials i “que hi ha rieres que passen per sobre dels carrers”. Comenta que hi poden anar residus que contaminen l’aigua.

A més, defensa que s’han d’arreglar les voreres estretes que poden dificultar el pas de les persones amb mobilitat reduïda, repassar la pintura de la senyalització viària i el cablejat elèctric en mal estat o mal instal·lat.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *