Informació local

Current track

Title

Artist

El Palafrugell aconsegueix la primera victòria Segona Catalana al Josep Pla i Arbonès rebent al Tossa

Escrit per el 11 d'Octubre de 2020

• El Palafrugell guanya el Tossa per 3-1 al primer partit a casa d’aquesta temporada.
  • La Sauleda també s’endú els 3 punts aquesta jornada. Va guanyar la Batllòria per 0-2 gràcies a dos gols de Mohamed Chami.

El Palafrugell ha aconseguit aquest diumenge la primera victòria de la temporada a Segona Catalana Subgrup 1B rebent al Tossa a casa per 3 a 1.

Un partit molt ajustat, on la primera ocasió de gol per als palafrugellencs arribà de les botes d’Heredia a pase de Mora, que finalment ha refussat el porter del Tossa (minut 17). A més, Pato, el un dels nous fixatges del conjunt blanc-i-negre aquesta temporada aconseguia la primera titularitat aquest curs a causa de la gran quantitat de baixes que tenia el Palafrugell.

Marc Soler, el porter de l’equip, valoraba aquesta situació de jugar amb una plantilla més curta de l’habitual:

Malgrat tot, els palafrugellencs han aconseguit els primers 3 punts de la temporada a casa / Pere Subirana

De fet, el meta palafrugellenc ha salvat dues ocasions de gol del Tossa durant la primera meitat. I ja al minut 41, Xavi Mora posava l’1 a 0 al marcador de pase en profundidat de Lauren, per aconseguir el primer gol de la temporada del ’24’, màxim golejador de la temporada pasada amb la samarreta palafrugellenca.

A l’inici de la segona meitat, el Tossa empatava l’encontre 1 a 1 de penal i deixava al Palafrugell amb 10 amb l’explusió de l’extrem dret Lauren, que es pedrà la pròxima jornada. Tot i jugar amb 10, Marc Romero marcava el segon dels blanc-i-negres al minut 80 per tornar a posar a l’equip local per sobre en el marcador.

Després, el central Hamid tancaría el partit en favor als palafrugellencs marcant el 3 a 1 als minuts de descompte de la segona part (90+3 minuts). Per tant, el Palafrugell ha aconseguit el primer triomf de la temporada davant el Tossa, que tal com recorda Soler, és un dels equips favorits del subgrup per estar a les quatres primeres posicions:

Pere Subirana

Tancant la segona jornada de lliga amb 4 punts, el Palafrugell es col·loca tercer a la generar, de moment, a la zona de play-offs i el meta destaca que aquesta victòria rebent al Tossa ha estat molt important:

La pròxima jornada, dissabte dia 17, el Palafrugell jugarà al camp del Blanes, i Marc Soler feia aquesta valoració prèvia per a aquest següent encontre, el segon fora de casa d’aquest curs:

La Sauleda venç la Batllòria

Per altra banda, a la tercera catalana, l’AD Sauleda va guanyar la Batllòria (0-2) en el segon partit de la temporada.

Els de José Antonio Ruiz “Ñoño” van avançar-se al marcador al minut 16 de la primera meitat amb un gol de Mohamed Chami i ja a la segona meitat, al minut 54 de partit, el mateix Chami va ser l’encarregat de sentenciar el matx. Ens ho explica el tècnic de la Sauleda.

En finalitzar la jornada, la Sauleda ha passat a ocupar la 7a posició a la classificació amb 3 punts. La setmana vinent el conjunt de casa nostra rebrà la visita del Sant Pol B, un equip que de moment ha guanyat els dos partits disputats aquesta temporada. El passat diumenge va endur-se el matx amb el Sils – La Selva Club de Futbol per 3-2.