Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El nou govern visita els sectors socials i educatius de Palafrugell

Escrit per el 21 de Juny de 2023

  • L’alcalde Juli Fernández hi ha anat acompanyat de Lluïsa Teixidor, Margarita Mauri i Guillem Genover.

El nou equip de govern de Palafrugell visita l’escola Josep Barceló i Matas, el geriàtric Palafrugell Gent Gran i el Consell de la Gent Gran. L’objectiu és començar a conèixer quines són les necessitats, opinions i suggeriments dels sectors educatius i socials del municipi.

A les visites hi va assistir l’alcalde Juli Fernández, juntament amb els regidors que ocuparan les regidories d’Educació, Benestar Social i Gent Gran. Són Lluïsa Teixidor, Margarita Mauri i Guillem Genover, respectivament.

La ronda va començar dimecres al matí per parlar amb la direcció de l’escola Josep Barceló i Matas i visitar la classe de 4t de primària. Els alumnes van poder fer preguntes i suggeriments al nou govern. Sobre el principal repte del centre, la manca d’espais, l’alcalde explica a Ràdio Palafrugell que volen proposar que l’actual menjador sigui el gimnàs i que a les antigues cases dels mestres s’hi faci l’espai de dinars i una biblioteca.

D’altra banda, es va plantejar el repte de potenciar l’assistència domiciliària per la gent gran. És un dels objectius del govern després de visitar la residència geriàtrica Palafrugell Gent Gran. També, va voler conèixer quina va ser la recuperació després de la pandèmia de covid.

A més, es va fer una reunió amb el president i altres membres de la junta del Consell de la Gent Gran. Allà els va assegurar que en els propers mesos donarà sortida a dues de les peticions més reiterades de l’entitat. A partir del setembre, el conserge treballarà a jornada completa, i preveuen el 2024 oferir-los més espai dins de l’edifici on se situen ara.

Aquest dijous també es reunirà amb els veïns afectats pels canvis a la carretera vella. Serà a les cinc de la tarda a les dependències de la policia local. Fernández explica breument la proposta que els presentaran, que encara no es pot detallar més.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).