Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El nou cribratge als pacients de Palamós Gent Gran detecta 20 nous casos positius de COVID19

Escrit per el 9 de Desembre de 2020

  • Dijous 3 de desembre es va realitzar noves proves a tots els i les pacients ingressades

Una de les mesures preses arran del brot de COVID  a Palamós Gent Gran va ser repetir el cribratge a tots i totes les pacients ingressades al centre al cap de 7 dies.

El test es va repetir el passat dijous 3 de desembre, es van tenir els resultats el divendres 4 de desembre i es van obtenir 20 nous casos positius. Durant el mateix divendres i el dissabte es va trucar per notificar la situació a totes les famílies dels nous casos.

S’està realitzant una important tasca d’informació constant i periòdica amb les famílies a través de trucades telefòniques i videotrucades.  Cal recordar que al centre s’han suspès les visites i l’activitat al centre de dia, hospital de dia i consultes externes. Ens ho recorda des del SSIBE, l’Anna Ribera.

A dia d’avui, sumem un total de 49 pacients i 24 professionals positius. Aquesta mateixa setmana es repetiran les proves PCR a tot l’equip de professionals que hi treballa.

S’està treballant estretament amb les diferents autoritats sanitàries per al compliment de totes les mesures de seguretat necessàries així com la correcta aplicació dels protocols establerts en aquests casos. D’igual manera s’estan complint tots els protocols assistencials vetllant per la cura i el benestar dels afectats.

No dubteu en posar-vos amb contacte amb el centre per a qualsevol dubte o aclariment.

covid PGG
Font Imatge: SSIBE

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).