Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El Mercat de Palafrugell tindrà el seu episodi al “Gent de Mercats” de TV3 i una botiga en línia

Escrit per el 20 de Gener de 2021

  • TV3 visitarà el mercat de Palafrugell per gravar el programa “Gent de Mercats”.
  • Gràcies al suport econòmic de la Diputació de Girona ha estat possible presentar el mercat de la vila al programa.
  • D’altra banda, en Jordi Rubau ens presenta el pròxim projecte del Mercat de Palafrugell: La botiga en línia.

Nerea Cabello per Ràdio Palafrugell, entrevistes per Rafel Corbí.

Aquesta setmana Ràdio Palafrugell ha visitat el Mercat que dona vida diàriament al centre de la vila. Després de parlar amb la Cristina Martí de l’IPEP, també ho hem fet amb el paradista Jordi Rubau; ambdós ens han avançat els detalls de la visita de TV3 a la vila per gravar un programa en homenatge al mercat i la seva gent, així com sobre l’actualitat i nous projectes del Mercat.

Arrenca la gravació aquest divendres i dissabte als carrers del mercat de la vila

En primer lloc, TV3 visitarà Palafrugell per gravar el programa “Gent de Mercats”. En conveni amb la Diputació de Girona, s’ha proposat fer un programa a cada comarca de la província de Girona. Aquest cap de setmana, el programa es gravarà al Mercat de Palafrugell.

Per conèixer els detalls de l’acord, parlem amb la Cristina Martí de l’IPEP, l’entitat responsable de presentar el nostre mercat al procés de selecció del programa. A continuació, ens explica quin ha estat el protocol fins a aconseguir que el nostre mercat tingui un programa protagonista.

Un punt important és que gràcies al suport econòmic de la Diputació de Girona, ha estat possible presentar el mercat de la vila al programa, donat que el municipi no podia assolir els costos de la col·laboració.

Tal com defineix la Cristina, l’aparició del Mercat de Palafrugell al programa, no només n’és una promoció. També ho és del producte local de proximitat i qualitat.

Un homenatge als paradistes que dediquen el seu dia a dia a l’activitat i a donar vida al nostre poble“.

Cristina Martí, de l’IPEP.

El programa dedicat al Mercat de Palafrugell tancarà amb la presentació de La Garoinada del nostre territori.

“Mercat de Palafrugell”

A continuació, parlem amb Jordi Rubau, un dels paradistes del Mercat de Palafrugell.

D’entre les novetats, en Jordi Rubau ens fa cinc cèntims sobre la nova iniciativa del Mercat de Palafrugell: El Market place de 14 parades que permetrà la distribució dels productes locals arreu de Catalunya.

Està previst engegar-ho a partir de febrer amb la intenció de superar barreres com el confinament municipal i facilitar la compra a les persones amb dificultats de salut i/o d’accessibilitat.

El projecte es completarà gràcies a la participació d’una empresa especialitzada de distribució que mantingui la important cadena de fred dels productes durant el seu transport.

No hem deixat de treballar en cap moment

Jordi Rubau, paradista del Mercat de Palafrugell.

Per concloure, en Jordi comparteix amb la nostra sintonia una valoració sobre els temps de pandèmia al mercat. En Jordi es mostra agraït pel treball aplicat a mantenir l’activitat del mercat i es solidaritza amb els sectors de la vila que no han pogut mantenir la seva activitat.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).