Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El Josep Pla més íntim de la mà de Josep Valls

Escrit per el 17 de Juliol de 2020

  • Dissabte a les 18h es farà la presentació d’Històries de Josep Pla a la Fundació Pla. Un acte emmarcat dins de la Festa Major i que es va posposar per l’inici de la pandèmia.

Recuperem la conversa que vam mantenir amb Josep Valls coincidint amb la diada de Sant Jordi. L’escriptor ens va explicar la relació que va establir amb Pla en els darrers anys de vida de l’escriptor palafrugellenc. Així, a Històries de Josep Pla coneixem el costat més íntim de Pla de la mà de Josep Valls.

Dissabte a les 18h a la Fundació Josep Pla tindrà lloc la presentació d’Històries de Josep Pla. Josep Valls, escriptor i patró de la Fundació, ens explicava a Ràdio Palafrugell els detalls d’aquest recull publicat per l’Editorial Gavarres. Així, Valls apuntava que va tenir molta sort de coincidir amb Pla al Motel Empordà quan ell portava la comptabilitat de l’establiment. Allà va començar la seva relació.

Gràcies aquest fet, va poder conèixer el Pla dels darrers anys, que poc tenia a veure amb el cronista que s’havia recorregut tot Europa. En aquest sentit, Valls remarcava que es pot descobrir “un Josep Pla més íntim i més proper”.

Davant del fet que en aquells anys estaven continuament en moviment, Valls feia de xofer a Pla, juntament amb Àngel Madrià director de l’editorial, van decidir que el llibre estaria ordenat per espais i no cronològicament.

La situació determinada per la COVID-19 no va permetre que es fes la presentació que hi havia prevista a la Fundació Josep Pla. Així, demà dissabte, a les 12h, però, es coneixerà el Josep Pla més íntim de la mà de Josep Valls. En aquest sentit, cal fer reserva prèvia trucant el 972 30 55 77 o també per correu a info@fundaciojoseppla.cat


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).