Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El festival ÍTACA programa dos concerts a les Festes de Primavera de Palafrugell

Escrit per a 7 d'Abril de 2021

  • Ítaca programa els concerts d’El Petit de Can Eril i de Marcel i Júlia a les Festes de Primavera.
  • L’acord s’ha formalitzat aquest matí amb una trobada entre Josep Piferrer, Agustí Fernàndez, Fran Arnau i Marc Casanovas.

El festival Ítaca, Cultura i Acció, ha programat els concerts d’El Petit de Can Eril i de Marcel i Júlia a les Festes de Primavera de Palafrugell.

L’acord, s’ha formalitzat aquest matí amb una trobada entre l’alcalde de Palafrugell, Josep Piferrer; el productor executiu de l’Àrea de Cultura, Agustí Fernàndez; El director de ÍTACA, Cultura i Acció, Fran Arnau; I el President dels Trompats, Marc Casanovas.

Festes de Primavera
D’esquerra a dreta: Agustí Fernàndez, Fran Arnau, Josep Piferrer i Marc Casanovas.

En primer lloc, conversem amb en Fran Arnau, director del festival, qui comparteix que la col·laboració és un “punt més endavant” per apostar per la difusió de la cultura musical al Baix Empordà.

En aquest sentit, ens recorda que els dos concerts que aterraran a Palafrugell seran els dels grups El petit Can Eril i Marcel i Júlia.

Podeu comprar les entrades a itacacultura.cat

Altrament, Arnau ens avança que el grup Stay Homas portarà l’únic concert d’estiu a les comarques gironines al nostre municipi. I ho farà a la platja de Port Bo, dins de la programació de la 54a Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell.

Seguint en el mateix punt, en Marc Casanovas comparteix que des de l’Associació els Trompats es troben molt contents que el festival Ítaca formi part de la programació de les Festes de Primavera.

Un dels objectius principals és incentivar la programació d’activitats pel públic jove

Tot seguit, preguntem a l’alcalde Josep Piferrer sobre la col·laboració entre el festival Ítaca, Acció i Cultura, les Festes de Primavera i l’Àrea de Cultura. Qui comparteix que un dels objectius principals des de les administracions municipals, és incentivar la programació d’activitats atractives pel públic jove.

Seguint en el mateix punt, Piferrer recorda la declaració del Carroussel Costa Brava de Palafrugell, com a Element Festiu Tradicional d’Interès Nacional. Fent referència al fet que, malgrat que aquest any tampoc s’ha pogut celebrar, el 2022 “serà un any d’explosió” cultural.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *