Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’actualitat de l’Associació Colles Festes de Primavera

Escrit per el 24 d'Agost de 2020

  • Fa un dies que va renovar el conveni amb l’Ajuntament de Palafrugell i encaren aquest any amb millorar la seguretat de les carrosses de cara al Carroussel 2021.

Millorar la seguretat de les carrosses per oferir un Carroussel 2021 més espectacular. L’actualitat de l’Associació de Colles de Festes de Primavera passa per aquest objectiu. Així, la inversió que habitualment es feia per reparar i condicionar algunes de les carrosses després del Carroussel, aquest any es farà en aquesta línia.

Marc Casanovas, president de l’Associació ha atès la trucada de Ràdio Palafrugell per comentar la renovació del conveni amb l’Ajuntament de Palafrugell. Una signatura que va arribar amb 5 mesos de retard a causa de la COVID-19.

En aquest sentit, un dels punts en els que ha posat la mirada Casanovas ha estat en el tema de la seguretat. Així, la inversió que aquest any no s’ha fet per reparar les plataformes es farà per millorar la seguretat de les carrosses.

La creació d’una comissió de seguretat de les Festes de Primavera serà una de les pedres angulars per aconseguir aquest objectiu. D’altra banda, la col·laboració de la Policia Local també serà clau. Casanovas explica que faran una actuació a totes les plataformes de les carrosses per a fer-les més segures.

Preparant el Carroussel 2021

Des de l’Associació de Colles de Festes de Primavera ja estan pensant en com serà el Carroussel 2021. Així, apunta que si continua la situació del COVID s’hauran de preveure alternatives per tal que es pugui celebrar. En aquesta línia Marc Casanovas explica que en la primera trobada presencial de les colles que formen l’Associació ja van començar a posar les bases per a l’edició 59 de les Festes de Primavera. D’altra banda, en aquesta trobada també van confirmar que suspendre l’edició d’enguany va ser el millor que podien haver fet.

Per últim, amb el president de l’Associació també s’ha valorat el fet que la Generalitat de Catalunya hagi inclòs el Carroussel Costa Brava dins del catàleg de Patrimoni Festiu de Catalunya. Marc Casanovas destaca que pot servir d’impuls de les Festes de Primavera en els propers anys.

Podeu recuperar l’entrevista íntegra en la que repassem l’actualitat de l’Associació Colles Festes de Primavera al següent arxiu.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).