Escrit per el 11 d'Abril de 2022

• Els blanc-i-negres han perdut al camp de l’altre equip que lidera el subgrup per la permanència 1.2. de Segona Catalana
  • Per la seva part, la Sauleda sí que ha guanyat al primer classificat del seu grup, el Juventus Lloret
  • El Mas Mascort no ha jugat i el partit de La Punxa ha quedat suspès

Aquest dissabte, el FC Palafrugell no ha pogut guanyar a Can Surós, l’estadi del Besalú (3-1), amb una afició local molt hostil. Així, els de la Garrotxa, es queden com a líders únics del subgrup 1.2. de Segona Catalana(amb 7 punts i imbatuts en els primers tres partits, mentre que els palafrugellencs baixen fins a la tercera posició (de quatre), amb 4 punts, a un del Cassà i amb quatre més que el Roses, que encara no ha puntuat.

En una primera part força igualada, els locals han tingut ocasions més clares de cara a portería i Pol Canseco va transformar el primer al minut 23 (1-0). De fet, fins després del descans no va anar a més perquè Roger García aturava el primer penal del partit.

A la segona part, els palafrugellencs mostraven signes de reacció i Joel Ferré va tenir alguna oportunitat clara de gol. Però, Martín Aguilar, capità i màxim golejador del Besalú, va posar el 2 a 0 al marcador al minut 63. Juanito Aznar va volver retallar distàncies i va marcar el 2 a 1 (77`’), però just després l’arbitre va xiular un altre penal en l’àrea dels palafrugellencs, que va transformar Aleix Abel (78′) i va ser la darrera diana de l’enfrontament.

Respecte al que va passar sobre la gespa, l’autor del gol dels blanc-i-negres, Juanito, va explicar que la intenció hi era, però no van poder guanyar:

El Palafrugell arribava amb només tres jugadors disponibles a la banqueta / ALBA CABRERA

Tot i que, de moment, están salvats i amb quatre punts de marge sobre el Roses, el carriler esquerre no es vol confiar:

En principi, del subgrup per la permanència 1.2. de Segona Catalana només baixarà l’últim classifat / ALBA CABRERA

El 24 d’abril a Roses a les 17h, el Palafrugell haurà de sumar i també en les altres dues jornades que li queden per no patir.

RESULTATS DELS ALTRES EQUIPS PALAFRUGELLENCS

Per la seva part, l’AD Sauleda si que va poder fer els deures i va guanyar al Josep Pla i Arbonès al líder del grup 18 de Tercera Catalana, el Juventus Lloret (3-2). Així, el conjunt taronja marxa a la Setmana Santa situat vuitè a la classificació (de 18 equips), amb 43 punts, 13 victòries, quatre empats i vuit derrotes, amb un partit menys.

Per la seva part, al grup 29 de Quarta Catalana, el Mas Mascort va descansar i el duel de La Punxa va quedar suspès sense nova data, de moment, mentre estava guanyant 4 a 0 al Camp del Gregal al Comacros. Per tant, ara els vermell-i-negres continuen novens ab 27 punts (22 jornades: set victòries, sis empats i nou derrotes), i el conjunt blau, amb un partit aplaçat i aquest darrer suspès, baixa a la quarta posició amb 46 punts (21 jornades: 15 victòries, un empat i cinc derrotes), només quatre menys que el segon classificat, el Sarrià de Ter i tres menys que el tercer, el Camallera.