Escrit per el 31 de Gener de 2022

• Els blanc-i-negres han perdut al Josep Pla i Arbonès per 1 a 2 en el darrer minut de partit
  • El Tordera, rival directe a la taula, ocupa ara la novena plaça i els palafrugellencs la desena
  • Per la seva part, l’AD Sauleda també ha perdut, el Mas Mascort ha empatat i La Punxa ha guanyat en la jornada 17

Aquest dissabte, el FC Palafrugell ha perdut els tres punts rebent al Tordera al Josep Pla i Arbonès (1-2). Així, es reverteix el resultat de la primera volta d’aquesta primera fase del subgrup 1B de Segona Catalana entre ambdós equips. Després de sumar a Santa Coloma de Farners, ara el conjunt blanc-i-negre baixa fins a la penúltima posició de la classificació (11 de 12), amb 17 punts empatats amb el Quart, acumulant cinc victòries, dos empats i 10 derrotes a la jornada 17.

Una derrota especialment dolorosa per als palafrugellencs, ja que el gol de la victòria torderenca va arribar a les acaballes de l’enfrontament. A la primera meitat, en uns primers 45 minuts molt disputats i amb la rivalitat que arrosseguen els dos equips de Tercera Catalana, el marcador no es va moure fins després del descans.

A la segona part, va ser quan es va estrenar el marcador. Va marcar primer Giovanni Ferinu per al Tordera (58′), i, de penal, Joel Farré va marcar l’empat al minut 84, per aconseguir així el seu setè gol en 16 duels. Però el repartiment de punts per a una disputa molt igualada finalment el va trencar en favor de l’equip torderenc José Antonio Santiago en el darrer instant de l’enfrontament (89′).

Després de tornar d’una lesió que li va impedir jugar dimecres passat, Manu Matías va reaparèixer com a recanvi a la segona meitat i així va valorar el partit:

El gol en el darrer minut ha estat una gerra d’aigua freda per als palafrugellencs / ALBA CABRERA

A més, Matías destaca que ja sabien que el Tordera està ara mateix en una bona dinàmica:

Els torderencs van guanyar a casa seva al Torroella a l’anterior jornada / ALBA CABRERA

Tot i aquest resultat, el futbolista del Palafrugell encara amb molt d’optimisme el pròxim desplaçament a Tossa de Mar:

El Tossa ha perdut en aquesta jornada 17 el seu primer partit de la temporada a Torroella / ALBA CABRERA

Per tant, el pròxim partit del Palafrugell serà dissabte vinent 5 de febrer visitant al líder, al Tossa, a partir de les 16 hores.

ELS ALTRES RESULTATS D’EQUIPS PALAFRUGELLENCS

Pel que fa a l’AD Sauleda, els taronges han perdut aquesta jornada 17 contra el Celrà per 3 a 1 i ara són vuitens (de 18) a la classificació amb 28 punts, nou victòries, un empat i set derrotes, al grup 18 de Tercera Catalana.

Al grup 29 de Quarta Catalana, el Mas Mascort ha empatat 2 a 2 amb La Pera, però La Punxa ha guanyat 2 a 3 al camp del Jafre. Per tant, ara, l’equip vermell-i-negre és desè a la classificació (de 16) amb 19 punts, cinc victòries, quatre empats i sis derrotes, mentre que el conjunt blau és sisè amb 25 punts, acumulant vuit victòries, un empat i cinc derrotes.

*Podeu recuperar la transmissió conjunta amb Ràdio Tordera del Palafrugell-Tordera aquí: