Escrit per el 27 de Gener de 2022

• El conjunt blanc-i-negre ha empatat a Santa Coloma de Farners.
  • Els palafrugellencs han recuperat el partit ajornat de la jornada 13.
  • Segon empat dels últims tres partits, tots com a visitant.

La nit d’aquest dimecres 26 de gener, el FC Palafrugell ha recuperat el partit ajornat de la jornada 13 contra el Farners i ha aconseguit un empat com a visitant (2-2). Després d’aquest resultat, els palafrugellencs han assolit dos empats en tres jornades consecutives jugant a domicili, és a dir, dos dels sis punts possibles i continuen novens (de 12) a la classificació, empatats a punts amb el vuitè, el Quart, (17 punts) i cinc victòries, dos empats i nou derrotes.

Respecte a aquest enfrontament a Santa Coloma de Farners, el conjunt local va obrir la llauna (1-0) al minut 11 amb un gol de Marc Carballal i va dominar durant la primera part. Però un gol de Joel Farré posava l’empat al marcador (1-1) abans del descans (33′), i així el davanter del Palafrugell aconseguia marcar el seu sisè gol en 16 encontres, essent el nou màxim golejador de l’equip.

En la represa, de nou es va avançar l’equip blau-i-blanc amb una diana d’Óscar Fernández (57′), però eren els de Jordi Codina qui dominaven sobre el terreny de joc a la segona meitat, i Albert Freixa es va estrenar com a golejador amb la samarreta blanc-i-negra per posar l’empat definitiu a un duel on també va debutar Joan Moreno, un nou reforç per a la plantilla palafrugellenca, després de la darrera sortida de Roger Fernandez.

D’aquesta manera explicava Freixa el desenvolupament del partit:

El defensa ofensiu analitza l’enfrontament a Santa Coloma de Farners / ALBA CABRERA

A més, després d’aconseguir el seu primer gol amb el Palafrugell, aquest jugador explicava la seva arribada al club:

El futbolista admet que està content d’haver vingut a l’equip procedent de l’Aro / ALBA CABRERA

Respecte als dos punts de sis possibles dels darrers enfrontaments, Freixa assegura que l’equip està en una bona dinàmica:

Tot i perdre contra la Unió Girona, el Palafrugell ha millorat el joc en les darreres setmanes / ALBA CABRERA

De cara al pròxim duel contra la Tordera al Josep Pla i Arbonès, aquest defensa ofensiu ha dit que els blanc-i-negres ho encaren amb optimisme:

Els palafrugellencs ja han guanyat aquesta temporada al camp dels torderencs / ALBA CABRERA

Per tant, el pròxim dissabte a les 16.45 hores, Palafrugell-Tordera, partit corresponent a la jornada 17 del subgrup 1B de Segona Catalana.

Per la seva part, l’AD Sauleda jugarà dissabte a Celrà a les 17.30 hores (J17 grup 18 de Tercera Catalana), a la mateixa hora que La Punxa, que ho farà a Jafre, i al Camp del Gregal el mateix dia, però a les 16 hores, Mas Mascort-La Pera (grup 29, Quarta Catalana).