La Sauleda torna a guanyar a casa contra el Blanes B

Escrit per el 12 de Desembre de 2021

• El conjunt taronja continua imbatut al Josep Pla i Arbonès i acumula quatre triomfs consecutius
  • Amb aquesta victòria, es col·loquen cinquens a la classificació del grup 18 de Tercera Catalana
  • Per la seva part, el Mas Mascort i La Punxa no han pogut puntuar en aquesta jornada

Aquest dissabte, després del partit del FC Palafrugell, l’AD Sauleda ha disputat també el seu enfrontament corresponent a la jornada 12 del grup 18 de Tercera Catalana i ha guanyat al Blanes B 3 a 0. Així, el conjunt taronja manté la imbatibilitat com a local al Josep Pla i Arbonès i es col·loquen cinquens de 18 a la classificació amb set victòries, un empat i quatre derrotes.

Ja al minut 10, Josué Varela marcava el primer per als palafrugellencs, i després Xavi Mora va anotar la primera diana del doblet que va fer davant els blanencs (38′). A la segona part, Mora marcava el segon al minut 58 per perfilar el resultat final, en un partit on els de Palafrugell van portar la veu cantant en tot moment.

Respecte a haver sumat fins ara totes les jornades que han jugat a casa, Jordi Plana explicava que és un fet molt positiu per a l’equip:

El migcentre ofensiu destaca que a casa són forts / ALBA CABRERA

De fet, Plana comenta que la bona adaptabilitat que ha tingut l’equip amb el nou cos tècnic d’Alex Sepu i la incorporació dels nous jugadors els ha fet poder aconseguir bons resultats com a locals:

El jugador afirma que estan ja ben adaptats / ALBA CABRERA

D’altra banda, el futbolista taronja opina que seria bo pel poble aconseguir que tant Sauleda com Palafrugell puguin jugar a la mateixa categoria i enfrontar-se entre ells, com fa dues temporades:

El derbi entre Sauleda i Palafrugell no es repeteix des del 2019 / ALBA CABRERA

De cara ja al darrer partit del conjunt palafrugellenc d’aquest 2021, corresponent a la jornada 13 al camp del Breda, el jugador ha dit que l’equip ho encara de manera positiva després d’haver guanyat quatre jornades seguides:

Aquest rival són segons a la classificació / ALBA CABRERA

Podeu recuperar la transmissió del Sauleda-Blanes B:

Resultats del Mas Mascort i La Punxa

Per la seva part, al grup 29 de Quarta Catalana, cap dels gols equips palafrugellencs ha pogut guanyar a la jornada 12. El Mas Mascort ha perdut al camp del Mont-Ras per 2 a 0, mentre que La Punxa ha perdut al Camp del Gregal per 2 a 6 contra el Sant Ponç Atlètic B. Així, ara els dos equips ocupen la vuitena (La Punxa, amb cinc victòries, un empat i quatre derrotes) i desena (Mas Mascort, amb quatre victòries, un empat i cinc derrotes) posició a la classificació.