Cinquena derrota consecutiva del FC Palafrugell

Escrit per el 28 de Novembre de 2021

• En les darreres cinc jornades, els palafrugellencs s’han deixat 15 punts, havent perdut de nou contra el Cal Aguidó per 0 a 1
  • Els de Jordi Codina mantenen encara la desena plaça, a sis punts de les places de promoció al subgrup 1B de Segona Catalana
  • Per la seva part, la Sauleda ha guanyat, però el Mas Mascort i La Punxa han perdut

Aquest dissabte, el FC Palafrugell no ha pogut revertir la recent mala ratxa. Ha tornat a perdre contra el Cal Aguidó per 0 a 1 al Josep Pla i Arbonès en la jornada 11, que tancava la primera volta de la primera fase del subgrup 1B de Segona Catalana.

Així, els palafrugellencs encadenen ja cinc enfrontaments consecutius sense sumar, però mantenen la desena plaça (de 12) al subgrup i es col·loquen a sis punts de les posicions de promoció. En 11 partits, els blanc-i-negres han aconseguit fins ara quatre victòries i set derrotes, i ara tindran la primera aturada fins al dissabte 11 de desembre, que tornaran a jugar a casa.

El conjunt de Blanes es va avançar al marcador a la primera part amb un gol al minut 26 i els va ser suficient per empotar-se els tres punts. Tot i que a la segona part, el Palafrugell va jugar més ordenat i va tenir el control del partit, el porter blanenc va aturar les dues ocasions més clares dels blanc-i-negres de cara a la porteria rival.

D’aquesta manera, el lateral esquerre Roger Fernández, ha valorat aquest darrer duel:

El Cal Aguidó ara és quart a la classificació / ALBA CABRERA

Per donar amb la tecla que els porti a tornar a sumar punts, Fernández destaca que ja estan acabant de definir sistemes de joc, adaptats a les circumstàncies de cada rival i cada camp:

Segons si juguen a casa o fora, el Palafrugell adapta l’estil de joc / ALBA CABRERA

A més, a part de resaltar la bona sintonia al vestuari entre jugadors més veterans i els joves, Roger creu que l’aturada serà bona per fer net de la mala dinàmica:

El futbolista creu que no jugar el pròxim cap de setmana serà útil per continuar treballant / ALBA CABRERA

De cara a la segona volta d’aquesta primera fase que començarà de nou contra el Quart, el lateral esquerre creu que es poden tornar a sumar punts:

L’equip de la comarca de Girona és ara vuitè / ALBA CABRERA

Per tant, el pròxim partit al Josep Pla i Arbonès serà l’11 de desembre, jornada 12 del subgrup 1B de Segona Catalana, Palafrugell-Quart.

Resultats dels altres equips del poble

Al grup 18 de Tercera Catalana, nou triomf per la Sauleda, que ha guanyat 1 a 2 al Sant Feliu de Guíxols B a domicili i acumula així dues jornades consecutives sumant els tres punts, col·locant-se a la onzena plaça (de 18) amb cinc victòries, un empat i quatre derrotes.

Per la seva part, La Punxa ha perdut 4 a 2 contra la Penya Bons Aires B i el Mas Mascort 3 a 4 contra el líder, el Monells. Ara, ocupen la setena (sis victòries, un empat i tres derrotes) i vuitena (cinc victòries, un empat i quatre derrotes) plaça, respectivament, del grup 29 de Quarta Catalana.