Escrit per el 2 de Novembre de 2021

• Primera derrota de la temporada al Josep Pla i Arbonès per als blanc-i-negres
  • Ara, el FC Palafrugell és tercer a la classificació, però empatat a punts amb el segon, el Torroella
  • Per la seva part, la Sauleda ha perdut, però el Mas Mascort i La Punxa han guanyat els seus respectius enfrontaments

Aquest passat dissabte el FC Palafrugell no va poder imposar-se al Tossa al Josep Pla i Arbonès i va perdre el partit entre el líder del subgrup 1B de Segona Catalana per 0 a 6, amb hat-trick de Narcís Caballero, el màxim golejador d’aquesta primera fase regular amb nou dianes en set duels.

La primera part del partit, però, el Tossa havia marxat guanyat al descans per 0 a 2, un resultat encara obert, i el Palafrugell, tal com explica el tècnic Jordi Codina va mostrar un molt bon joc la primera mitja hora de partit:

L’entrenador dels palafrugellencs explicava la part positiva d’aquesta derrota / ALBA CABRERA

Malgrat el resultat final, Codina ha reconegut que al final només són tres punts i que els tossencs van demostrar sobre la gespa perquè són els favorits del subgrup per ascendir de categoria:

El Tossa encara no ha perdut cap partit aquesta temporada / ALBA CABRERA

Igualment, però, el tècnic del FC Palafrugell ha destacat l’oportunitat que va tenir el nou acabat d’incorporar a la plantilla, el davanter Leo Moreno de debutar a la segona meitat, així com els minuts disputats per altres jugadors que surten a les segones parts com a revulsius:

Codina ha parlat de la importància de tenir a la banqueta jugadors diferencials / ALBA CABRERA

Després d’aquest correctiu per part del Tossa, els palafrugellencs han perdut per primera vegada aquest curs com a locals i passen de la segona a la tercera plaça de la classificació per causa del gol average ara amb quatre victòries i tres derrotes. Així i tot, continuen amb els mateixos punts que el segon, el Torroella, que aquesta setena jornada també ha perdut amb el Sant Feliu de Guíxols a casa per 0 a 2, que serà precisament el següent rival del conjunt blanc-i-negre el pròxim diumenge a les 17 hores. Un duel que Jordi Codina assegura que sortiran a guanyar:

El Sant Feliu és ara setè a la classificació / ALBA CABRERA
La plantilla del FC Palafrugell amb la nova equipació d’aquest curs / FRANCESC NIELL

Cal també destacar que en aquest partit entre el Palafrugell i el Tossa, el conjunt local va estrenar la samarreta d’aquesta temporada amb els nous patrocinadors.

Els altres resultats palafrugellencs

Per la seva part, al grup 18 de Tercera Catalana, segona derrota consecutiva per la Sauleda contra l’Anglès (4-3), que col·loca als taronges a la desena posició de la classificació (18 equips), això sí amb un partit menys. Pel que fa als dos equips del poble que militen al grup 29 de Tercera Catalana, aquesta setena jornada han guanyat els dos: el Mas Mascort ho ha fet al camp del Medes-Estartit per 0 a 2 i La Punxa al Flaçà per un ampli resultat de 2 a 9 a domicili. Uns marcadors finals que els col·loquen setens i novens a la taula classificatòria, respectivament.

Per acabar, recordar que podeu recuperar la narració del Palafrugell-Tossa a continuació: