Escrit per el 23 de Gener de 2022

• Derrota en el segon partit consecutiu com a visitant a Fornells de la Selva
  • A Tercera Catalana, la Sauleda ha guanyat al Lloret B
  • A Quarta, el derbi palafrugellenc se l’ha emportat La Punxa enfront del Mas Mascort

En un enfrontament marcat per controvertides decisions arbitrals, aquest dissabte el FC Palafrugell ha perdut al Centre Esportiu Vedruna a Fornells de la Selva per 3 a 1 contra la Unió Girona. Lluny del ¨Josep Pla i Arbonès, l’equip palafrugellenc només ha aconseguit guanyar des de principi de temporada a Tordera i sumar un punt a Cassà de la Selva.

El fet és que els de Jordi Codina es van avançar al marcador a la primera meitat per un gol de Joel Ferré (minut 27), per continuar com a màxim golejador de l’equip amb cinc dianes en 15 partits. El conjunt de Palafrugell va dominar el primer temps amb solvència, però a la segona part el duel es va capgirar.

La Unió Girona empatava al 54′ el marcador gràcies a Oriol Creixants, i amb un dubtós gol, Xavi Martí avançava als gironins al 85′, que es van mostrar més atrevits després del descans. Finalment, rebotava l’esfèric al seu cos i al 89′ Creixants firmava el doblet i la victòria definitiva per al seu equip.

Sergi Savalls, migcampista del conjunt palafrugellenc que va ser titular en aquesta jornada 16, ha analitzat l’enfrontament:

El rival va remuntar el partit a la segona part / ALBA CABRERA

Tot i una nova derrota i els canvis recents a la plantilla, Savalls explica que l’equip se sent fort:

El migcampista creu que encara tenen moltes opcions a la classificació / ALBA CABRERA

Això sí, el futbolista comenta que per al pròxim partit, aniran amb bastants baixes:

Badre va ser expulsat contra la Unió Girona i altres jugadors també són baixa / ALBA CABRERA

Per concloure, Savalls ha analitzat la seva arribada al club palafrugellenc aquest curs:

El migcampista se sent molt integrat a l’equip / ALBA CABRERA

Novens a la classificació (de 12) amb 16 punts (cinc victòries, un empat i nou derrotes) al subgrup 1B de Segona Catalana, el FC Palafrugell jugaran el partit ajornat de la jornada 13 a Santa Coloma de Farners contra el Farners aquest dimecres 26 de gener a les 20.45 hores.

RESULTATS DELS ALTRES EQUIPS PALAFRUGELLENCS

Per la seva part, l’AD Sauleda ha guanyat al Josep Pla i Arbonès al Lloret B per 3 a 1. Així, els d’Alex Sepu es col·loquen vuitens a la classificació (de 18), amb 28 punts en 16 partits (nou victòries, un empat i sis derrotes) al grup 18 de Tercera Catalana.

Al grup 29 de Quarta Catalana, aquesta jornada 16 ha estat especialment emocionant perquè s’ha viscut el primer derbi palafrugellenc entre La Punxa i el Mas Mascort al Camp del Gregal. Un duel molt emocionant que ha guanyat el conjunt blau (La Punxa) per 3 a 2.

La Punxa juga de blau i el Mas Mascort de vermell i negre / FERRAN CASTELLÓ

Després del derbi local, ara La Punxa és setè amb 22 punts (set victòries, un empat i cinc derrotes en 13 partits) i el Mas Mascort es manté desè amb 18 punts (cinc victòries, tres empats i sis derrotes en 14 partits).