El Corredor Mató CH Palafrugell cau amb el Reus Deportiu (5-8)

Escrit per el 25 de Gener de 2022

• Es va arribar al descans amb un marcador de 2-3 i a la segona meitat, els reusencs van ampliar l’avantatge.
  • El diumenge jugarà a la pista del Manlleu.

El Corredor Mató Club Hoquei Palafrugell no va poder sumar una victòria en el partit que es va jugar ahir amb el Reus Deportiu Virginias (5-8).

El Reus va ser l’equip encarregat d’estrenar el marcador quan feia uns cinc minuts que havia començat el duel amb un gol de Raül Marín. No obstant això, el Palafrugell va poder igualar-lo dos minuts més tard amb l’encert de Sergi Canet. Al minut 9, Marc Figa va encertar un penal que permetia al conjunt local posar-se al capdavant del partit (2-1). No obstant això, a les acaballes del primer temps el conjunt reusenc aconseguia marcar dos gols, un de Francesco Campagno i un de Marc Julià. D’aquesta manera, es va arribar al descans amb un marcador de 2-3.

A la segona meitat, els homes de Xavier Garcia Balda no van poder revertir el marcador desfavorable i va veure com el Reus s’avançava amb nombrosos gols. Dels visitants va marcar Francesco Compagno (30′), Sergi Aragonès (33′ i 36′) i Raül Marín (34′ de falta directa i 47′ de penal). Pel que fa als palafrugellencs, va marcar Rubén Ruiz (33′), Marc Figa (45′) i Caco Ceschin (48′ de falta directa).

Xevi Garcia, entrenador del Corredor Mató, ens feia aquesta valoració del partit.

D’aquesta manera, el Palafrugell es manté a la dotzena posició amb 9 punts i amb el partit a la pista del Noia ajornat pel 8 de febrer a les 21 hores.

A més, també cal destacar que el porter reusenc, Càndid Ballart, va haver de ser atès mèdicament per un fort impacte, així com Sergi Canet, per un trau.

Cal recordar que el diumenge vinent a les 16:05 hores es jugarà a la pista del Martinelia Club Patí Manlleu, el qual els palafrugellencs van poder vèncer a la primera volta per un 7-4. Serà essencial poder sumar per abandonar la zona baixa de la classificació.

Per acabar, es pot recuperar la retransmissió íntegra a continuació.