Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El Club Hoquei Palafrugell i el SERME renoven el conveni de col·laboració per a la temporada 2021-2022

Escrit per a 2 de Setembre de 2021

  • És el 7è any que se signa entre l’equip d’hoquei i l’Hospital Clínic Costa Brava

Un any més, el Club Hoquei Palafrugell ha renovat l’acord de col·laboració amb el Servei de Rendiment i Medicina Esportiva (SERME) de l’Hospital Clínic Costa Brava per a la cobertura medico-esportiva durant la temporada 2021-2022.

Aquest és el 7è any que se signa el conveni de col·laboració. Per aquest el SERME es farà càrrec de l’assistència mèdica als partits de competició d’OK Lliga que se disputin al pavelló de Palafrugell. A banda, també realitzarà les revisions mèdiques de pre-temporada de tots els jugadors del primer equip, i aquells jugadors de l’equip base que ho desitgin. Així el SERME haurà de cobrir les demandes mèdiques generades de la pràctica esportiva del primer equip.

L’acte de signatura s’ha realitzat aquesta setmana a Palamós. Hi han assistit Susanna Selva, presidenta del Club Hoquei Palafrugell i Xavier Pérez, Director Gerent de la Fundació Hospital de Palamós – Serveis de Salut Integrats Baix Empordà, en representació del SERME.

D’aquest conveni ens en fa 5 cèntims en Xevi Garcia, entrenador del primer equip de l’Hoquei Palafrugell i responsable de Qualitat Medi Ambient i Responsabilitat Social Corporativa de Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà.

Aquesta serà la tercera temporada consecutiva que el Club Hoquei Palafrugell militarà a la OK Lliga, que és la màxima categoria estatal de l’esport.

Què és el SERME?

El SERME és un servei que es recolza en totes els especialitats de l’Hospital de Palamós i que vol donar un tractament integral als esportistes. Formen part del servei metges especialistes en medicina esportiva, traumatologia, cardiologia, nutrició o entrenament personal. Aquests aconsellen les dietes més indicades en funció de l’activitat esportiva per mantenir-se o recuperar-se després d’una competició.

Xavier Pérez (Director Gerent de la Fundació Hospital de Palamós), Susanna Selva (presidenta del Club Hoquei Palafrugell) i l’entrenador Xevi Garcia.

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *