Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El Club Hoquei Palafrugell afronta una temporada trepidant

Escrit per a 25 d'Agost de 2020

  • Després de 5 mesos els blanc i negres tornen a calçar-se els patins per tornar a agafar sensacions.
  • Els primers partits correspondran al doble duel contra el Girona emmarcat dins la Lliga Catalana.

La temporada 2020-2021 serà tot un repte per al Club Hoquei Palafrugell, en tots els sentits. Primer per integrar les quatre cares noves de la plantilla, segon per tornar a agafar el ritme després de 5 mesos aturats per la COVID-19 i, per últim, perquè enguany a l’OK Lliga es veuran implicats 6 equips en el descens. Amb tots aquests reptes, el Club Hoquei Palafrugell afronta una temporada trepidant, però que seguirà marcada pel COVID.

Enguany l’OK Lliga tindrà 16 equips pel fet que la temporada passada va acabar sense que cap equip perdés la categoria. Finalment, després de contemplar diverses possibilitats, es va decidir que el format de la competició seria d’una lliga de tots contra tots, però sense play-offs. A més, per compensar els dos equips extra d’aquesta temporada, hi haurà 6 conjunts implicats en baixar a l’OK Plata. Un Xavier García Balda resignat, comenta que no veu lògic que des d’un inici més d’una tercera part dels equips estiguin implicats en perdre la categoria.

Per aquest motiu, l’entrenador blanc i negre apunta que, tot i que l’objectiu seria mantenir-se, enguany serà més complicat que mai. Així, lamenta que tot i que es fes una excel·lent temporada, en cas d’acabar en 11a posició, l’equip no se salvaria.

Així, salvar-se directament suposaria estar per davant de conjunts amb més estructura i pressupost com l’Igualada o el Lleida. Davant d’aquestes dificultats hi haurà dos factors claus: d’una banda, el calendari i de l’altra poder aconseguir un bon inici de campionat.

L’inici de la lliga, si no hi ha cap canvi, serà el cap de setmana del 26 i 27 de setembre.

Tornar-se a posar els patins després de 5 mesos

Ara fa 10 dies el conjunt palafrugellenc es va tornar a posar els patins en l’inici de la pretemporada. El Club Hoquei Palafrugell afronta una temporada trepidant, amb la incertesa, però, de la situació marcada per la pandèmia.

L’inici dels entrenaments i la pretemporada en sí aquest any pren més rellevància que altres anys. A més del fet d’estar tant de temps inactius, se li ha de sumar que el CH Palafrugell ha incorporat fins a quatre cares noves. En aquesta línia, Garcia Balda remarca que aquests primers dies estan servint perquè les incorporacions s’adaptin a la dinàmica de l’equip.

Més enllà dels entrenaments l’equip disputarà diversos partits abans de l’inici de la lliga regular. Així, aquest cap de setmana els blanc i negres disputaran els vuitens de final de la Lliga Catalana contra el Girona CH. Un doble partit en només 24 hores de diferència que pel tècnic palafrugellenc no suposa cap inconvenient.

D’altra banda, més enllà d’aquesta competició que afronten amb l’objectiu d’agafar rodatge, també tenen programats diversos amistosos. Podeu recuperar l’entrevista íntegra amb Xavier García Balda al següent arxiu.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *