Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El CH Palafrugell arriba al juny amb els deures fets

Escrit per a 2 de Juny de 2020

  • En les darreres setmanes s’han anunciat les 4 incorporacions les 4 baixes i les 6 renovacions.
  • La baixa més destacada és la de Ferran García, màxim golejador aquest any, que deixa el club per incompatibilitat laboral.

En les tres setmanes posteriors a que es confirmés que el Corredor Mató CH Palafrugell continuaria un any més a l’OK Lliga, el club ha acabat de confeccionar la plantilla de cara a l’any vinent. La renovació de l’entrenador, Xavier Garcia Balda, ha estat la cirereta de la feina ben feta des dels despatxos. Així doncs, el CH Palafrugell arriba al juny amb els deures fets de cara a l’inici de la propera temporada.

En total el Palafrugell ha incorporat 4 jugadors per fer front a les 4 baixes confirmades. En aquest sentit, Xavier Garcia Balda ha remarcat que aquest any hi ha hagut més moviment de jugadors. Per donar un nou aire al vestidor, malgrat que s’ha mantingut la base, s’han fet diverses incorporacions.

Pel que fa a les baixes, han deixat el club el porter Joel Palacín “Machu”, Pol Vives, Rubén Ruiz, que s’ha retirat, i Ferran García. Aquesta darrera, serà una baixa sensible ja que es tracta del màxim golejador palafrugellenc d’aquesta temporada. Més enllà dels números a la pista, també es trobarà a faltar la persona, com ha apuntat el tècnic blanc i negre.

D’altra banda, pel que fa al capítol d’incorporacions aquestes són Albert Querol, repescat de França (Saint Ômer), Eduard Viella (Jonquerenc), Jordi Pinasch (Cassà) i el jove argentí Franco Ceschin “Caco”, provinent del Correggio italià. Respecte a Ceschin, García Balda s’ha mostrat segur que Palafrugell serà un trampolí cap a un gran club.

Polèmica amb el format de la temporada 20-21

D’altra banda, la majoria de l’actual plantilla es mantindrà de cara a la temporda vinent, la 2020-2021. Així, han renovat el porter Marcel Luzon “Linu”, Marc Figa, Sergi Canet, Xavier Aldrich, Borja Ramon i Mikel Abeal. Aquesta, doncs, serà la plantilla per la propera temporada.

Amb l’estiu encara pel mig, però ja s’entreveu com que serà una temporada polèmica. El fet que l’any que ve l’OK Lliga estigui formada per 16 equips ha que l’Associació de Clubs es plantegi un canvi de format. Aquest passaria per dividir la lliga en dos grups de vuit. Una decisió que no convenç a cap dels 16 entrenadors de la competició.

La proposta dels entrenadors és fer una lliga regular de 16 equips i un cop finalitzada la temporada regular disputar els playoff pel títol i per mantenir la categoria. Per tant, seguir la mateixa dinàmica que aquest any. En aquesta línia, Xavier Garcia Balda, un cop més ha insistit en que els continus canvis de format no ajuden a que l’hoquei guanyi més adeptes.

Amb tot, caldrà esperar per saber quina és la decisió final que es pren des de la Federació. Malgrat aquesta incertesa, el CH Palafrugell arriba al juny amb la tranquil·litat de tenir els deures fets.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *