Title

Artist

El Club Handbol Garbí viu el cap de setmana somiat

Escrit per el 27 de Març de 2023

Les coses no li podrien haver sortit millor al Club Handbol Garbí aquest cap de setmana. El dissabte, els dos equips sèniors del club, el femení i el masculí, jugaven partits importantíssims al Garbí Arena i tots dos s’han resolt amb una victòria local que apropa de manera gairebé definitiva els dos equips als seus objectius de final de temporada.

Per una banda, el Garbí masculí, entrenat per Joe Gou, ha aconseguit una victòria importantíssima de cara a mantenir la categoria de la Lliga Catalana per a la pròxima temporada. Els palafrugellencs s’han imposat amb claredat al Cardedeu per nou gols de diferència (34-25), i, aprofitant els empats dels rivals directes a la classificació, el Garbí se situa líder en solitari de la lliga per la permanència quan només queden dos partits per acabar la temporada.

La victòria del Garbí contra el Cardedeu s’ha gestat des del primer minut del partit. Els de Joe Gou han sortit a la pista amb la determinació d’aconseguir el triomf i al minut 10 ja tenien un avantatge de quatre gols a favor. Al descans, aquest s’ha ampliat fins als sis gols. A la segona part, la reacció del Cardedeu era gairebé impossible, però és que, a més a més, el Garbí ha continuat eixamplant la distància fins arribar als catorze gols d’avantatge. A la recta final, els de Joe Gou fins i tot s’han pogut permetre el luxe d’aixecar el peu de l’accelerador i, tot i això, aconseguir una victòria molt contundent.

Tot el Garbí ha fet un partidàs, però destaquen alguns noms. Adam Gómez ha estat el màxim golejador, amb un total de nou dianes. Oriol Punseti i Edu Madí, amb set gols cadascun, també han tingut una aportació ofensiva clau.

En qualsevol cas, destaca més el grup que cap jugador en particular, perquè el Garbí ha estat brillant. De fet, el seu entrenador, Joe Gou, en declaracions a Ràdio Palafrugell, ha descrit el seu equip com a “espectacular” i ha titllat el partit del “més complet de la temporada”.

Pel que fa a l’equip femení, la història és molt similar. Cal recordar que el conjunt entrenat per Miquel Garcia no està lluitant per la permanència, sinó per l’ascens a la Lliga Catalana. Aquest cap de setmana s’hi ha apropat una mica més després de derrotar el Sant Cugat per dos gols de diferència al Garbí Arena (24-22). Tot i que el resultat final és molt positiu, ja havíem avisat que el Sant Cugat posaria les coses complicades al Garbí i així ha estat.

El Garbí, un dels grans dominadors de la Primera Catalana, no ha pogut escapar-se en el marcador en cap moment contra un rival que es troba a molta diferència a la classificació. El Sant Cugat ha tornat a demostrar que és un equip que sap plantar cara als contrincants més durs.

En qualsevol cas, el triomf del Garbí permet que l’equip de Miquel Garcia es mantingui al capdavant de la classificació, empatat a punts amb l’OAR Gràcia Sabadell. Sigui com sigui, l’ascens se l’emporten els tres primers classificats i aquest cap de setmana el quart, el Cardedeu, ha perdut. Això fa que el Garbí ja es trobi a set punts d’avantatge quan queden set partits, cosa que fa que l’ascens estigui cada vegada més a prop.