Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El Cine Club Garbí projecta ‘As bestas’, la gran triomfadora dels Goya

Escrit per el 16 de Febrer de 2023

  • El Cine Club Garbí torna a programar As bestas. El primer cop que va projectar-se ja va tenir molt bona rebuda a Palafrugell.

El Cine Club Garbí torna a programar la pel·lícula As bestas, la triomfadora dels Goya amb nou estatuetes. Va guanyar les de millor pel·lícula i millor director per a Rodrigo Sorogoyen, entre altres.

Àlex Cebollero, del Cine Club Garbí, destaca que la pel·lícula va tenir molt bona rebuda el primer cop que va projectar-se a Palafrugell. Fa setmanes es va decidir recuperar-la i es podrà veure aquesta setmana i la vinent al Teatre Municipal de Palafrugell.

Es projectarà el divendres, 17 a les 19 hores; el dissabte, 18 a les 16.30 i 21.15 hores; el dissabte, 25 a les 21.30 hores i, finalment, el diumenge, 26 a les 16.30 hores.

A més, Cebollero explica que no li van sorprendre els reconeixements de la pel·lícula dirigida per Rodrigo Sorogoyen. Considera que es mereixia els guardons rebuts i a més, destaca que hi ha hagut factors que han fet que Alcarràs no fos reconeguda als Goya. Per exemple, que feia força temps que s’havia estrenat.

As Bestas és una pel·lícula ambientada a Galícia. Una parella francesa s’instal·la en un poble petit per connectar amb la natura. Malgrat això, la seva arribada genera hostilitat i violència per part d’uns veïns del poble. La pel·lícula es basa en fets reals amb moments de tensió.

Per altra banda, aquesta setmana també es projectarà El falsificador de pasaportes. El film s’ambienta en una vivència real per explicar el cas d’un jueu de 21 anys que es va fer passar per un oficial de marina per evitar la seva deportació. Es podrà veure el divendres, 17 a les 21.30 hores; el dissabte, a les 19 hores (en versió original en alemany subtitulada) i el diumenge, 19 a les 17 i 19.15 hores.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).