El CH Palafrugell s’acomiada de l’OK Lliga

Escrit per el 29 de Maig de 2022

• Els palafrugellencs van perdre 2-0 a la pista del Girona CH.
  • La pròxima temporada jugaran a l’OK Plata.

El Corredor Mató CH Palafrugell va disputar l’últim partit de la fase de play-out de l’OK Lliga a la pista del Pavelló de Palau 2 de Girona. Un partit que era decisiu per a la permanència a l’OK Lliga, però que la derrota per 2-0 va causar que els palafrugellencs haguessin de dir adeu a la màxima competició.

La primera meitat va començar amb un gol de Raúl Pelicano en els primers cinc minuts de partit. Seguidament, hi va haver alguna ocasió per a marcar per part dels palafrugellencs, però es va arribar al descans amb el marcador d’1-0. Per altra banda, a cinc minuts i mig del final de la primera meitat, també va haver-hi una targeta blava del jugador palafrugellenc Felipe Castro.

A la segona part, Sergi Canet va fallar un gol de falta directa que hauria pogut posar els palafrugellencs amb igualtat al marcador. Els de casa nostra van intenar marcar algun gol en nombroses ocasions, però no va ser possible. A trenta segons del final del partit, el gironí Raúl Pelicano sentenciava el duel amb el seu segon gol.

L’afició gironina aplaudint el seu equip després de la seva salvació. Fotografia: Jordi Badosa

Tres partits de play-out

La fase de play-out va estar formada per tres partits en els quals, el CH Palafrugell i el Girona CH es van jugar la permanència a la màxima competició estatal. El primer partit va guanyar el conjunt gironí en els penals, però el segon, els palafrugellencs els van vèncer per 5-2. L’empat entre ambdós equips va obligar a jugar un tercer partit a Girona, el qual va caure a favor dels gironins.