El CH Palafrugell guanya el Girona CH (5-2) i es jugarà un tercer partit del play-out

Escrit per el 22 de Maig de 2022

• Amb la victòria del CH Palafrugell (5-2), s’haurà de jugar el tercer partit del play-out.
  • El primer partit d’aquesta fase de play-out el va guanyar el conjunt gironí en els penals.

El Corredor Mató Club Hoquei Palafrugell guanya el Garatge Plana Girona CH per 5-2 i decidirà la permanència a l’OK Lliga en un tercer partit del play-out, que tindrà lloc el pròxim cap de setmana a Girona.

La primera meitat va començar amb molta intensitat i amb opcions de marcar per part d’ambdós equips. No obstant això, no va entrar cap bola a porteria i es va arribar al descans amb un marcador sense estrenar.

Ja en el segon temps, Sergi Canet del conjunt palafrugellenc encetava el marcador, en el setè minut del segon període. Malgrat això, en els darrers deu minuts del partit es van marcar nombrosos gols. Adrián Candamio en va ser l’autor de dos (40′ i 45′) i Sergi Canet, un de falta directa. En el minut 40, Moisés Aguirre del conjunt gironí podia escurçar una mica el resultat, però Marc Figa sentenciava el 5-2 en els darrers trenta segons.

Després de la derrota de la setmana passada a la pista del Girona CH en els penals i amb la victòria en el segon partit del play-out, fa que la permanència palafrugellenca a l’OK Lliga no estigui decidida i que s’hagi de disputar un tercer partit. Aquest tindrà lloc el pròxim cap de setmana, però amb l’horari pendent de confirmació. L’equip que guanyi serà el que seguirà a la màxima competició estatal.

El suport de l’afició

Per acabar, aquest partit s’ha disputat amb el suport de molts aficionats i aficionades que s’han aplegat al Pavelló de Patinatge per donar suport a l’equip palafrugellenc.