Derrota als penals del CH Palafrugell en el primer partit del play-out (1-1)

Escrit per el 15 de Maig de 2022

• Els palafrugellencs han anat per davant del marcador fins a pocs minuts abans d’acabar el duel.
  • El pròxim cap de setmana es jugarà a casa amb l’objectiu d’assolir la permanència a l’OK Lliga.

El Corredor Mató CH Palafrugell ha perdut el primer duel del play out per la permanència de l’OK lliga a la pista del Garatge Plana Girona CH. Tot i que els dos equips van acabar el partit empatant a 1, els penals (3-2) han fet que el Girona hagi aconseguit la primera de les victòries. D’aquesta manera, el partit del pròxim cap de setmana serà decisiu: si el Palafrugell perd, dirà adéu a l’OK Lliga.

El duel ha començat amb una targeta blava del palafrugellenc Caco Ceschin abans d’arribar al segon minut de partit. No obstant això, Raúl Pelicano del conjunt gironí no ha marcat cap gol. Ja a 3 minuts i 44 segons d’acabar la primera meitat, Caco Ceschin ha encertat la primera diana. D’aquesta manera, s’ha arribat al descans amb un marcador favorable per als palafrugellencs.

A la segona meitat, els de Xevi Garcia han pogut mantenir el marcador favorable la major part dels minuts. A més, ha tingut algunes oportunitats per marcar, entre elles un penal amb el llançament de Marc Figa. Malgrat això, una targeta blava de Sergi Canet, a 90 segons del final del partit, ha estat decisiva perquè els gironins hagin pogut igualar el duel amb l’encert de Raúl Pelicano.

Nova cita aquest dissabte

D’aquesta manera, el Corredor Mató CH Palafrugell haurà de guanyar la pròxima cita al Pavelló de Patinatge de Palafrugell el pròxim cap de setmana. Podreu escoltar la retransmissió a través de Ràdio Palafrugell amb Jordi Badosa, Francesc Solés i Ferran Castelló.

Cal recordar que la fase de play-out consisteix en dos o tres partits, depenent de què passi el pròxim cap de setmana al Pavelló de Patinatge. En cas d’empat en el resultat, es disputarà un tercer partit a Girona el darrer cap de setmana del mes de maig. Només el guanyador podrà seguir la pròxima temporada a la màxima categoria estatal.

Podeu recuperar la retransmissió íntegra d’OK Liga TV, a continuació.