Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El CE Mont-Ras impulsa un equip de futbol amb persones amb discapacitat física o intel·lectual

Escrit per a 27 d'Octubre de 2021

  • L’equip Integra obre les portes de l’esport del futbol per integrar a aquelles persones del municipi que conviuen amb alguna discapacitat física o intel·lectual.
  • La iniciativa del Club Esportiu Mont-Ras, és pionera en la comarca i compta amb la col·laboració d’associacions com Tramuntana i Vimar.

Aquesta setmana hem rebut la visita de Mireia Mercader del Club Esportiu Mont-ras per presentar el nou equip Integra. A continuació, coneixem més sobre aquesta iniciativa pionera en la comarca, en la que a Mont-ras s’impulsa el futbol entre les persones amb discapacitat física o intel·lectual.

En primer lloc, Mireia Mercader presenta l’equip que inicia la seva activitat amb la participació del Centre Tramuntana i la Fundació Vimar. Amb l’objectiu d’oferir l’oportunitat de jugar a futbol a aquelles persones que conviuen amb alguna discapacitat física o intel·lectual.

Altrament, Mercader atribueix els orígens de la idea al president del Club, en Moha Jaghou. Finalment, la idea és va fer realitat gràcies a la participació de tot el club i a les associacions implicades. Així, es va poder engegar un club adherit amb l’activitat d’integració social.

Recuperant el procés d’unió de l’equip, Mercader recorda que en primer moment es van posar en contacte amb els centres Tramuntana i Vimar per fer difusió de la proposta i així començar a fitxar els perfils.

L’activitat del club Integra per aquesta temporada

La iniciativa de l’equip Integra engega la seva activitat aquesta temporada, però sense entrar en lliga territorial. L’activitat de l’equip es centrará en entrenar un cop per setmana i fer algun partit amistós amb altres associacions i els seus equips.

Abans de concloure l’entrevista, la Mireia comparteix quina és la situació del Club Esportiu Mont-ras. En resum, es troben molt satisfets amb l’activitat actual del club i amb ganes de seguir treballant.

Finalment, adjuntem la conversa íntegra amb la Mireia Mercader del Club Esportiu Mont-Ras i la iniciativa de portar el futbol a persones amb discapacitat física o intel·lectual. Per a més informació i consultes relacionades amb la nova iniciativa de l’equip Integra, podeu contactar amb l’Instagram del Club Esportiu Mont-ras.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *