Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El casal esportiu per a infants de famílies amb recursos limitats ja està en marxa

Escrit per a 13 de Juliol de 2020

  • Una vintena de nens i nenes gaudeixen del casal esportiu que ofereix la Fundació “la Caixa” i l’Ajuntament de Palafrugell.
  • Els organitzadors estan contents pels resultats obtinguts fins el dia d’avui.

La COVID-19 no ha pogut frenar una altra edició del casal esportiu per a nens i nenes d’entre 10 i 15 anys. Uns infants que ja disfruten de l’esport a l’aire lliure a les instal·lacions del Club Tennis Llafranc.

En horari de 9 del matí a 3 de la tarda, els nens i nenes realitzen esports, com pàdel, vòlei, futbol, entre d’altres. El casal també inclou l’esmorzar, el dinar i el servei de transport desde el nucli de Palafrugell fins al Club de Tennis Llafranc.

Ramon Sanromà, director del casal, explica els detalls d’un casal marcat per les mesures de protecció imposades pel govern i la dificultat de mantenir el distanciament entre els nens.

Ramon Sanromà, afirma que organitzar aquest casal fa feliç tant als organitzadors com als joves amb una situació difícil. Una felicitat, que ha augmentat més, després del confinament.

L’obligació d’haver de dividir els nens en grups d’entre 10 i 15 persones ha obligat a l’Ajuntament i als coordinadors del campus a contractar més treballadors socials i monitors. Com a resultat, els nens i nenes ara reben atenció més personalitzada.

Així doncs, alguns joves de Palafrugell continuen podent gaudir de l’estiu, malgrat la limitació dels recursos de les seves famílies i els efectes directes de les mesures per evitar la propagació del COVID.

Entrevista íntegra amb Ramon Sanromà

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *