Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El CAP de Palafrugell celebra 25 anys amb la programació d’activitats

Escrit per el 23 de Març de 2023

  • Les celebracions tindran lloc els dies 24 i 25 de març en actes al Museu del Suro i davant del centre sanitari.

El CAP de Palafrugell celebra 25 anys. Per commemorar-los, es programen activitats durant el 24 i 25 de març. Inclouen una xerrada institucional, un matinal popular i un sopar de germanor.

La celebració començarà amb la xerrada Passat, present i futur de l’ABS de Palafrugell al Museu del Suro, el divendres, 24 de març a les 19 hores. Serà una jornada de reflexió i debat sobre els inicis de l’ABS i el futur. Hi participaran l’exalcalde Lluís Medir; l’alcalde, Joan Vigas; l’actual director de l’ABS, Joan Bonet; la directora de l’ABS a la seva fundació, Montse Figuerola; l’ex cap d’admissions, Maite de Cos; la infermera Joana Casellas; el metge de família Didac Ettinghausen i l’actual cap d’admissions, Trini Valencia. El director de Ràdio Palafrugell, Dani Cortés, moderarà la jornada i la gerent i coordinadora del SSIBE, Montse Garcia, farà la cloenda.

El director de l’ABS de Palafrugell, Joan Bonet, explica que els últims anys han estat marcats per la pandèmia, però amb l’horitzó de l’ampliació del centre sanitari. Explica que des del 1997 la manera d’atendre els pacients ha canviat i avança que, en un futur, probablement hi haurà nous rols per adaptar-se als canvis socials.

Un cop acabada la xerrada del Museu del Suro, hi haurà un aperitiu per les persones assistents. En aquest cas, cal confirmar l’assistència a través d’un formulari.

El dissabte, 25 de març al matí es programaran activitats populars i gratuïtes davant del CAP, a la plaça Joan Corominas. Començarà amb una tamborinada d’Els Voltors de la Bisbal a les 9.30 hores.

A les 9.45 hores, es farà una sessió de ioga a càrrec de Calma Ioga. En aquest cas, és necessari dur màrfega. I, un cop acabat, l’animador Jordi Tonietti farà un espectacle infantil. A les 12 hores, hi haurà un vermut musical amb La Paula i servei de barra. També, un taller de maquillatge a càrrec dels Trompats i un servei de canguratge de l’espai de cures de l’àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de Palafrugell.

Finalment, al vespre a la Sala Gran de Llofriu, es farà un sopar de germanor adreçat a tots els treballadors que formen o han format part de l’ABS. El DJ Marc Dunjó durà a terme una sessió musical.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).